//
ŞCOALA GIMNAZIALĂ DIN DECINDENI, COMUNA DRAGOMIREŞTI, REABILITATĂ ŞI EXTINSĂ Reviewed by Momizat on . Elevii Şcolii Gimnaziale din satul Decindeni, comuna Dragomireşti, vor învăţa în săli de clasă moderne, dotate cu mobilier nou, unitatea de învăţământ fiind pro Elevii Şcolii Gimnaziale din satul Decindeni, comuna Dragomireşti, vor învăţa în săli de clasă moderne, dotate cu mobilier nou, unitatea de învăţământ fiind pro Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ŞCOALA GIMNAZIALĂ DIN DECINDENI, COMUNA DRAGOMIREŞTI, REABILITATĂ ŞI EXTINSĂ

ŞCOALA GIMNAZIALĂ DIN DECINDENI, COMUNA DRAGOMIREŞTI, REABILITATĂ ŞI EXTINSĂ

ŞCOALA GIMNAZIALĂ DIN DECINDENI, COMUNA DRAGOMIREŞTI, REABILITATĂ ŞI EXTINSĂ

Elevii Şcolii Gimnaziale din satul Decindeni, comuna Dragomireşti, vor învăţa în săli de clasă moderne, dotate cu mobilier nou, unitatea de învăţământ fiind proaspăt reabilitată. La etaj, a fost amenajată o sală de sport spaţioasă, dotată cu echipamentul necesar derularii orelor de educaţie fizică. Elevii mai au la dispoziţie şi un cabinet de informatică.

Lucrările de reabilitare şi extindere a şcolii au fost finanţate cu fonduri alocate prin OUG 28/2013, valoarea totală a investiţiei care a fost demarată în 2015 ridicându-se la 1.030.397 lei.

La inaugurare, au participat oficialităţi judeţene şi locale. Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa i-a asigurat pe locuitorii comunei de sprijinul necesar pentru derularea altor investiţii în Dragomireşti.

sala-de-sport sala-de-clasainformaticaoficialitati

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.