//
ȘCOALĂ INAUGURATĂ LA BUCIUMENI Reviewed by Momizat on . Copiii din comuna Buciumeni vor începe anul școlar într-o școală nouă. Unitatea de învățământ a fost inaugurată astăzi, 1 septembrie 2022, aceasta fiind pregăti Copiii din comuna Buciumeni vor începe anul școlar într-o școală nouă. Unitatea de învățământ a fost inaugurată astăzi, 1 septembrie 2022, aceasta fiind pregăti Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ȘCOALĂ INAUGURATĂ LA BUCIUMENI

ȘCOALĂ INAUGURATĂ LA BUCIUMENI

ȘCOALĂ INAUGURATĂ LA BUCIUMENI

Copiii din comuna Buciumeni vor începe anul școlar într-o școală nouă. Unitatea de învățământ a fost inaugurată astăzi, 1 septembrie 2022, aceasta fiind pregătită să-i primească pe cei 230 de elevi, la finalizarea proiectului „Extindere, reabilitare, modernizare și dotare Școala Gimnazială Buciumeni și lucrări complementare”, obiectiv de investiții ce a fost realizat de administrația locală din fonduri proprii.

La inaugurarea unității de învățământ au participat: președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului, Claudia Gilia, senatorul Titus Corlățean, inspectorul școlar general Ileana Nicolaescu, primarul comunei Buciumeni, Ion Pavel, primarii mai multor localități de pe Valea Ialomiței, consilieri locali, cadre didactice și elevi.

Clădirea este una modernă, cu toate utilitățile și confortul necesar pentru ca actul educațional să se desfășoare în condiții optime. Are săli de clasă spațioase, toalete moderne, cancelarie, mobilier nou și modern.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 5.600.000 lei.

Prezent la eveniment, președintele Corneliu Ștefan le-a mulțumit tuturor celor implicați în derularea proiectului, le-a urat cadrelor didactice și elevilor mult succes în noul an școlar, iar rezultatele obținute să se ridice la nivelul condițiilor oferite de noua școală.

Tot din bugetul local, a fost finalizat și terenul multisport aferent Școlii Gimnaziale Buciumeni, investiție ce se ridică la valoarea de 285.000 lei.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.