//
SCRUTINUL INTERN AL PSD: PROCENTE ŞI CONCLUZII, LA DÂMBOVIŢA Reviewed by Momizat on . Astăzi, social democraţii din ţară şi-au desemnat preşedintele. La nivelul judeţului Dâmboviţa, rezultatele comunicate după închiderea celor 100 de secţii de vo Astăzi, social democraţii din ţară şi-au desemnat preşedintele. La nivelul judeţului Dâmboviţa, rezultatele comunicate după închiderea celor 100 de secţii de vo Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » SCRUTINUL INTERN AL PSD: PROCENTE ŞI CONCLUZII, LA DÂMBOVIŢA

SCRUTINUL INTERN AL PSD: PROCENTE ŞI CONCLUZII, LA DÂMBOVIŢA

SCRUTINUL INTERN AL PSD: PROCENTE ŞI CONCLUZII, LA DÂMBOVIŢA

Astăzi, social democraţii din ţară şi-au desemnat preşedintele. La nivelul judeţului Dâmboviţa, rezultatele comunicate după închiderea celor 100 de secţii de vot arată că, din cei 30109 membri ai PSD, înscrişi pe liste, s-au prezentat la vot 25.633, procentul fiind de 85,13%.

La nivelul municipiilor şi oraşelor din judeţul, prezenţa la vot arată astfel:

– oraşul Titu – 93%

– oraşul Răcari – 92%

– municipiul Moreni – 90%

– oraşul Găeşti – 85%

– oraşul Fieni – 81%

– municipiul Târgovişte – 67,89%

– oraşul Pucioasa – 66%

Dacă, în judeţ,  s-au înregistrat localităţi unde a fost atins procentul de prezenţă de 100%, la polul opus se situează organizaţia din Vulcana Pandele, cu 47%.

La nivelul judeţului, voturile în favoarea alegerii lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD sunt în procent de 97%, în timp ce 2,2% s-au pronunţat împotrivă.

Reprezentanţii PSD Dâmboviţa au precizat că nu s-au înregistrat incidente în timpul derulării scrutinului.

Adrian Ţuţuianu consideră alegerile organizate de PSD ca fiind „o manifestare concretă a democraţiei interne de partid”. Liderul social democraţilor dâmboviţeni a adăugat: „Rezultatele obţinute astăzi confirmă statutul organizaţiei judeţene Dâmboviţa a PSD ca organizaţie importantă în cadrul partidului, cu numărul cel mai mare de membri şi, cred eu, că după ce vom avea toate rezultatele la nivel naţional, ne vom menţine pe poziţia cu cei mai mulţi membri prezenţi la urne astăzi, pentru că rezultatele finale înseamnă 25.633 de membri, 85,13%, cu cinci procente peste ceea ce am estimat în urma cu două zile. De asemenea, cred că acest număr mare de membri de partid prezenţi la vot ne reconfirmă ca cea mai puternică organizaţie politică din judeţul Dâmboviţa, care îşi poate propune întemeiat câştigarea alegerilor locale şi parlamentare, de anul viitor”.

Preşedintele PSD Dâmboviţa a anunţat că, după Congresul partidului, va avea loc o analiză mai exactă a situaţiei din fiecare organizaţie locală, în perspectiva competiţiei din 2016.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.