//
SCURTMETRAJUL DE ANIMAȚIE ”O POVESTE DESPRE VLAD ȚEPEȘ DRĂCULEA” A FOST PREMIATĂ LA RATMA FILM FESTIVAL Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă Scurtmetrajul de animație „O poveste despre Vlad Țepeș Drăculea”, realizat după un scenariu de Vasile Lupașc Sfințeș, a câștigat marele premi Comunicat de presă Scurtmetrajul de animație „O poveste despre Vlad Țepeș Drăculea”, realizat după un scenariu de Vasile Lupașc Sfințeș, a câștigat marele premi Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » SCURTMETRAJUL DE ANIMAȚIE ”O POVESTE DESPRE VLAD ȚEPEȘ DRĂCULEA” A FOST PREMIATĂ LA RATMA FILM FESTIVAL

SCURTMETRAJUL DE ANIMAȚIE ”O POVESTE DESPRE VLAD ȚEPEȘ DRĂCULEA” A FOST PREMIATĂ LA RATMA FILM FESTIVAL

SCURTMETRAJUL DE ANIMAȚIE ”O POVESTE DESPRE VLAD ȚEPEȘ DRĂCULEA” A FOST PREMIATĂ LA RATMA FILM FESTIVAL

Comunicat de presă

Scurtmetrajul de animație „O poveste despre Vlad Țepeș Drăculea”, realizat după un scenariu de Vasile Lupașc Sfințeș, a câștigat marele premiu la festivalul internațional RATMA din Marea Britanie.

Filmul prezintă lupta lui Vlad Vodă pentru creșterea și libertatea Țării Românești. Un alt plan al filmului este relația strânsă pe care voievodul a avut-o cu Ștefan cel Mare.

Pe lângă scenariu, târgovișteanul Vasile Lupașc a asigurat și consultanța științifică pentru acest scurt-metraj. „Ca în fiecare scriere a mea, alaturi de Vlad Vodă, de cavalerii săi, de Ștefan al Moldovei, Cetatea Târgoviștei este unul dintre personajele principale, un personaj de care este imposibil să nu te îndrăgostești!” – Vasile Lupașc.

RATMA Film Festival este un concurs pentru filmele scurte, de maxim 10 minute, realizate de producători independenți.

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul, sâmbătă, 4 septembrie 2021, ora 20:00, la Curtea Domnească din Târgoviște (zona Muzeului Tiparului şi al Cărţii Vechi Românești), atât pentru vizionarea filmului de animație cât și pentru o întâlnire cu realizatorii acestuia: Vasile Lupașc (scenarist), Elena Ciolacu (ilustratoare, realizatoare de romane grafice și animații) și Vlad Blîndu (producător). Accesul este liber și se va face numai prin intrarea dinspre Aleea Coconilor.

Evenimentul se desfășoară în concordanță cu regulile privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV -2.

Vă așteptăm cu drag!

Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.