//
SE ANUNŢĂ O ZI PLINĂ LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ”IOAN HELIADE RĂDULESCU” Reviewed by Momizat on . Ziua de joi, 15 octombrie, se anunţă a fi una plină în evenimente, la Biblioteca Judeţeană ”Ioan Heliade Rădulescu”, din Târgovişte. Începând cu ora 13.00, aici Ziua de joi, 15 octombrie, se anunţă a fi una plină în evenimente, la Biblioteca Judeţeană ”Ioan Heliade Rădulescu”, din Târgovişte. Începând cu ora 13.00, aici Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » SE ANUNŢĂ O ZI PLINĂ LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ”IOAN HELIADE RĂDULESCU”

SE ANUNŢĂ O ZI PLINĂ LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ”IOAN HELIADE RĂDULESCU”

SE ANUNŢĂ O ZI PLINĂ LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ”IOAN HELIADE RĂDULESCU”

Ziua de joi, 15 octombrie, se anunţă a fi una plină în evenimente, la Biblioteca Judeţeană ”Ioan Heliade Rădulescu”, din Târgovişte.

Începând cu ora 13.00, aici va avea loc lansarea volumului „Istoria fotbalului târgoviştean”, ai cărui autori sunt Alexandru şi Gabriel Florin Boriga, lucrare care va suscita, fără îndoială interesul cititorilor, în general, al celor pasionaţi de acest gen, în mod special.

De la ora 15.00, Biblioteca Judeţeană va fi gazda unei noi ediţii a Programului „Lecturi publice”, organizată în parteneriat cu Societatea Scriitorilor Târgovişteni.

Scriitori invitaţi la acest eveniment sunt Ioan George Canache, Ion Sorin Ivaşcu şi Constantin P. Popescu. Şi-au anunţat participarea  profesorului Mihai Stan, preşedintele Societăţii Scriitorilor Târgovişteni şi scriitori, membri ai Societăţii. Va fi lansat cel mai recent număr al Revistei „Litere”, An XVI, Nr. 9/2015, (186).

Editura Bibliotheca prezintă un stand cu cărţi ale autorilor.

Şi ziua nu se încheie aici, urmând ca de la ora 17.00 să aibă loc o nouă întâlnire sub genericul “Seara de carte la Târgovişte”.

Cartea propusă spre dezbatere este „Carcera, semnată de Catherine Fisher, care ne propune un exerciţiu de imaginaţie despre o închisoare vastă şi un prizonier lipsit de memorie, convins ca vine de Afară, cu toate că închisoarea a fost sigilată de secole şi un singur om a reuşit să evadeze.

 

About The Author

Number of Entries : 1076

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.