//
COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIŞTE INTRĂ ÎN „ZODIA” RESTRUCTURĂRILOR Reviewed by Momizat on . "Cred că este o greşeală", a spus preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa referindu-se la decizia organizaţiei judeţene a PNL de a-şi retrage reprezentanţii "Cred că este o greşeală", a spus preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa referindu-se la decizia organizaţiei judeţene a PNL de a-şi retrage reprezentanţii Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIŞTE INTRĂ ÎN „ZODIA” RESTRUCTURĂRILOR

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIŞTE INTRĂ ÎN „ZODIA” RESTRUCTURĂRILOR

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIŞTE INTRĂ ÎN „ZODIA” RESTRUCTURĂRILOR

„Cred că este o greşeală”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa referindu-se la decizia organizaţiei judeţene a PNL de a-şi retrage reprezentanţii din Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă. Adrian Ţuţuianu a adăugat: „E un fel de contrareacţie la schimbarea primarului interimar Prisăcaru. Ştim cu toţii că la Compania de Apă sunt probleme majore, eu sunt unul dintre cei care le-au adus la cunoştinţa opinie publice. Problemele nu sunt născute astăzi, ci-şi au sorgintea în trecutul nu foarte îndepărtat al Companiei, când Primăria era condusă de Gabriel Boriga şi de Prisăcaru”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa anunţă reduceri de personal şi verificări care să evidenţieze situaţia reală a companiei. „Ceea ce ne-am propus noi este să restructurăm Compania de Apă, vom reduce numărul de membri din Consiliul de Administraţie, vom reduce numărul de directori, vom trece şi la o reducere de personal, vom face şi un due diligence financiar şi juridic cu privire la situaţia Companiei de Apă – nereguli existente şi cine sunt persoanele responsabile şi vom aşeza şi acolo lucrurile. Nu vom acoperi în nici un fel lucrurile care nu sunt în regulă la Compania de Apă, iar cele mai multe dintre ele îşi au sorgintea în perioada anterioară. Dacă sunt şi astăzi probleme, cei care le-au creat vor răspunde”.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.