//
SE DĂ ALARMA… VINERI, 25 SEPTEMBRIE, EXERCIŢIU DE ALARMARE PUBLICĂ Reviewed by Momizat on . COMITETUL LOCAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ                              COMUNICAT   În data de 25.09.2015, în municipiul Târgoviște se va desfășura Exercițiul d COMITETUL LOCAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ                              COMUNICAT   În data de 25.09.2015, în municipiul Târgoviște se va desfășura Exercițiul d Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » SE DĂ ALARMA… VINERI, 25 SEPTEMBRIE, EXERCIŢIU DE ALARMARE PUBLICĂ

SE DĂ ALARMA… VINERI, 25 SEPTEMBRIE, EXERCIŢIU DE ALARMARE PUBLICĂ

SE DĂ ALARMA… VINERI, 25 SEPTEMBRIE, EXERCIŢIU DE ALARMARE PUBLICĂ

COMITETUL LOCAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ                             

COMUNICAT

  În data de 25.09.2015, în municipiul Târgoviște se va desfășura Exercițiul de Alarmare Publică, cu tema „Activitatea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște și populației în cooperare cu structuri ale M.A.I. și O.N.G.-uri în cazul producerii unui cutremur de pământ în municipiului Târgoviște”.

În cadrul acestui exercițiu se va verifica activitatea diferitelor structuri locale implicate în gestionarea situațiilor de urgență pe timpul producerii unui cutremur.

Participanți: Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgenţă al județului Dâmbovița, Inspectoratul județean pentru Situații de Urgență BASARAB I Dâmbovița, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al municipiului Târgoviște, Poliția municipiului Târgoviște, Poliția Locală Târgoviște, Crucea Roșie Filiala Dâmbovița cât și instituții și operatori economici  .

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște, este condus de către domnul primar interimar, Jr. Daniel Cristian Stan, organizatorul acțiunii  Exercițiul de Alarmare Publică .

 Rugăm cetățenii municipiului Târgoviște să nu intre în panică în data mai sus menționată, 25.09.2015 ora 10.30 și să respecte indicațiile organelor de ordine publică .

Semnalul de alarmare, ALARMĂ LA DEZASTRE se compune din cinci sunete  (impulsuri) a câte 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele.

Totodată în ziua de 24.09.2015, se vor verifica sirenele din municipiul Târgoviște.

Biroul de Presă

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.