//
SE DEPUN SOLICITĂRI DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU PENTRU PROIECTUL DE MANAGEMENT AL DEȘEURILOR – ANUNȚ Reviewed by Momizat on . Consiliul Județean Dâmbovița anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru Proiectul „Sistem de management integ Consiliul Județean Dâmbovița anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru Proiectul „Sistem de management integ Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » SE DEPUN SOLICITĂRI DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU PENTRU PROIECTUL DE MANAGEMENT AL DEȘEURILOR – ANUNȚ

SE DEPUN SOLICITĂRI DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU PENTRU PROIECTUL DE MANAGEMENT AL DEȘEURILOR – ANUNȚ

SE DEPUN SOLICITĂRI DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU PENTRU PROIECTUL DE MANAGEMENT AL DEȘEURILOR – ANUNȚ

Consiliul Județean Dâmbovița anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru Proiectul „Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița, obiectiv – instalație de tratare deșeuri colectate separat și centru de aport voluntar Șotânga”, propus a fi amplasat în comuna Șotânga, județul Dâmbovița.

Informațiile referitoare la proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, http://apmdb.anpm.ro/ .

Observațiile publicului se primesc, în scris, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița (Calea Ialomiței nr. 1, Târgoviște, cod poștal 130142) sau, electronic, la adresa office@apmdb.anpm.ro .

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.