//
SE LUCREAZĂ LA MODERNIZAREA DJ 714 BOLBOCI – CONTUR LAC BOLBOCI – CHEILE TĂTARULUI Reviewed by Momizat on . Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 714, Bolboci - Contur Lac Bolboci - Cheile Tătarului, sunt pe ultima sută de metri. Prin Programul Național de I Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 714, Bolboci - Contur Lac Bolboci - Cheile Tătarului, sunt pe ultima sută de metri. Prin Programul Național de I Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » SE LUCREAZĂ LA MODERNIZAREA DJ 714 BOLBOCI – CONTUR LAC BOLBOCI – CHEILE TĂTARULUI

SE LUCREAZĂ LA MODERNIZAREA DJ 714 BOLBOCI – CONTUR LAC BOLBOCI – CHEILE TĂTARULUI

SE LUCREAZĂ LA MODERNIZAREA DJ 714 BOLBOCI – CONTUR LAC BOLBOCI – CHEILE TĂTARULUI

Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 714, Bolboci – Contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, sunt pe ultima sută de metri. Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, Consiliul Județean Dâmbovița a avut asigurată suma de 9.800.000 de lei, diferența până la valoarea totală a proiectului, 10.900.000 de lei, urmând a fi asigurată din bugetul propriu.

Datorită proiectului Consiliului Județean Dâmbovița, au fost turnate două straturi de asfalt pe toată lungimea acestui tronson, 4,3 km, dar au mai fost realizate și:

– 1,5 km fundații de parapet;

– 31 de podețe transversale pentru scurgerea apelor;

– 4,2 km rigole de acostament;

– 4,2 km de parapete metalice.

În paralel, se lucrează și la podul de legătură dintre drumul județean DJ 714 și Campingul Zănoaga. Acest proiect este finanțat prin PNDL II și urmărește consolidarea construcției, care are o lungime de 36 de metri și o lățime de 6 metri. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 2.500.000 de lei.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.