//
SEARĂ FABULOASĂ, LA TÂRGOVIȘTE! ULTIMA SEARĂ A SĂRBĂTORII DEDICATE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA Reviewed by Momizat on . Dâmbovițenii, veniți într-un număr impresionat de mare, au cântat și au dansat, creând o atmosferă extraordinară și în ultimă seară a "𝐙𝐢𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨 Dâmbovițenii, veniți într-un număr impresionat de mare, au cântat și au dansat, creând o atmosferă extraordinară și în ultimă seară a "𝐙𝐢𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨 Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » SEARĂ FABULOASĂ, LA TÂRGOVIȘTE! ULTIMA SEARĂ A SĂRBĂTORII DEDICATE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SEARĂ FABULOASĂ, LA TÂRGOVIȘTE! ULTIMA SEARĂ A SĂRBĂTORII DEDICATE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SEARĂ FABULOASĂ, LA TÂRGOVIȘTE! ULTIMA SEARĂ A SĂRBĂTORII DEDICATE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Dâmbovițenii, veniți într-un număr impresionat de mare, au cântat și au dansat, creând o atmosferă extraordinară și în ultimă seară a „𝐙𝐢𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚”! De altfel, au fost 5 zile speciale dedicate de organizatorul manifestărilor – Consiliul Județean Dâmbovița – locuitorilor acestui județ, într-o excepțională serie de concerte și evenimente care au adus un public numeros la Curtea Domnească, dar și în alte locuri reprezentative pentru județul nostru.

În ultima seară a „𝐙𝐢𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚”, au urcat pe scena de lângă Turnul Chindiei îndrăgiții artiști Smiley și Andra, care au oferit concert de zile mari. Seara s-a încheiat cu un extraordinar spectacol de laser și lumini, dar și un spectaculos foc de artificii.

Cum altfel să se încheie sărbătoarea dedicată Zilelor Județului Dâmbovița, la împlinirea a 511 de la atestarea sa documentară, decât cu urările La mulți ani, Dâmbovița! La mulți ani dâmbovițenilor, oriunde s-ar afla!

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.