//
SECRETARUL EXECUTIV AL PSD DÂMBOVIŢA, REPLICĂ PENTRU LUDOVIC ORBAN, COPREŞEDINTE PNL DÂMBOVIŢA Reviewed by Momizat on . Dorind să argumenteze necesitatea alegerii primarilor din două tururi de scrutin, Ludovic Orban, copreşedinte PNL Dâmboviţa, a scris recent pe Facebook: „În com Dorind să argumenteze necesitatea alegerii primarilor din două tururi de scrutin, Ludovic Orban, copreşedinte PNL Dâmboviţa, a scris recent pe Facebook: „În com Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » SECRETARUL EXECUTIV AL PSD DÂMBOVIŢA, REPLICĂ PENTRU LUDOVIC ORBAN, COPREŞEDINTE PNL DÂMBOVIŢA

SECRETARUL EXECUTIV AL PSD DÂMBOVIŢA, REPLICĂ PENTRU LUDOVIC ORBAN, COPREŞEDINTE PNL DÂMBOVIŢA

SECRETARUL EXECUTIV AL PSD DÂMBOVIŢA, REPLICĂ PENTRU LUDOVIC ORBAN, COPREŞEDINTE PNL DÂMBOVIŢA

Dorind să argumenteze necesitatea alegerii primarilor din două tururi de scrutin, Ludovic Orban, copreşedinte PNL Dâmboviţa, a scris recent pe Facebook:

„În comuna Doiceşti, judeţul Dâmboviţa, în capul trebii se află de 34 de ani acelaşi primar, care se apropie de 75 de ani. Mare lucru nu prea a făcut pe acolo, dar din 2200 de cetăţeni care se prezintă la vot, 416 sunt beneficiari ai ajutorului social, peste 100 sunt din familie, peste 100 sunt din „famiglie”, peste 100 sunt membri PSD. Cum să schimbi din funcţie această relicvă a regimului comunist prin alegeri dintr-un singur tur? Foarte, foarte greu. Poate dacă vine doamna cu coasa sau doamna cu cătuşele ”.

Alexandru Oprea, secretar executiv al PSD Dâmboviţa a dat o replică dură pe marginea postării respective. Şi pentru că, nu demult, Ludovic Orban l-a comparat cu Goebbels, ministrul Propagandei de pe vremea Germaniei naziste,  Alexandru Oprea i-a întors „amabilitatea”, numindu-l pe autorul postării cu pricina Ludovic „Mengele” Orban, cu trimitere la cunoscutul medic nazist supranumit „îngerul morţii”.

Reprezentantul PSD consideră că declaraţia respectivă „vine să devoaleze un sistem de gândire care ţine de o şcoală pe care eu o definesc ca fiind aproape de naţional-socialismul german”.

Alexandru Oprea a prezentat rezultatele alegerilor pentru funcţia de primar, obţinute de Mircea Ismail.  Aşadar:

În 1996,  alegeri din două tururi, Mircea Ismail a obţinut, din primul tur, 55,6% din voturi;

În 2000, Mircea Ismail a obţinut , din primul tur, peste 71%; PNL a obţinut atunci 2,35%.

În 2004, Mircea Ismail a obţinut 67,01% din voturi, fiind ales tot din primul tur. PNL – 6,17%.

În 2008, Ismail Mircea a obţinut 44,79% în primul tur, PNL – 9,85%. În turul doi, unde PNL nu a intrat, PSD a obţinut 71,62%.

În anul 2012, din nou alegeri dintr-un singur tur, PSD a avut candidat propriu, Mircea Ismail obţinând 48,75%,  iar PNL – 4,76%.

Alexandru Oprea s-a referit şi la obiectivele realizate în comuna Doiceşti, amintind aici: introducere gaz metan, din cei 21 de Km de drum asfaltaţi, din reţeaua de 23 de Km de drumuri comunale, canalizare şi staţie de epurare,  alimentarea cu apă potabilă – aproape 100%, amenajarea casă de cultură, sediu nou de primărie, modernizare două şcoli, modernizare două grădiniţe, stadion de fotbal.

Secretarul executiv al PSD Dâmboviţa a mai precizat că numărul beneficiarilor ajutorului social nu este de 416, aşa cum a scris Ludovic Orban (416 fiind numărul legii), ci de 252, dar şi că primarul are vârsta de 69 de ani, nu de 75.

About The Author

Number of Entries : 1690

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.