//
SECȚIA DE BOLI INFECȚIOASE A SPITALULUI JUDEȚEAN, INAUGURATĂ Reviewed by Momizat on . Mutată, din rațiuni de funcționalitate și eficiență, într-o altă locație, Secția de Boli Infecțioase a Spitalului de Urgență a fost inaugurată după un proces de Mutată, din rațiuni de funcționalitate și eficiență, într-o altă locație, Secția de Boli Infecțioase a Spitalului de Urgență a fost inaugurată după un proces de Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » SECȚIA DE BOLI INFECȚIOASE A SPITALULUI JUDEȚEAN, INAUGURATĂ

SECȚIA DE BOLI INFECȚIOASE A SPITALULUI JUDEȚEAN, INAUGURATĂ

SECȚIA DE BOLI INFECȚIOASE A SPITALULUI JUDEȚEAN, INAUGURATĂ

Mutată, din rațiuni de funcționalitate și eficiență, într-o altă locație, Secția de Boli Infecțioase a Spitalului de Urgență a fost inaugurată după un proces de reabilitare care a durat o lună și jumătate. La eveniment au participat, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, ministrul Muncii Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, senatorii Leonardo Badea și Valentin Calcan, deputații Ionuț Săvoiu, Carmen Moldovan, Radu Popa și Georgică Dumitru, alte oficialități județene și locale, cadre medicale, reprezentanți ai conducerii Spitalului Județean.

Radu Petrescu, managerul general al Spitalului, a subliniat: „În această locație, cele trei secții vor avea 79 de paturi, un laborator de analize medicale, farmacie, aparatură medicală necesară desfășurării actului medical. Investiția de aici s-a realizat din fonduri proprii și are o valoare de 280.000 de lei. Nu ne oprim cu modernizarea, având de îmbunătățit dotarea cu mobilier, materiale cu caracter funcțional”.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a felicitat cadrele medicale pentru activitatea depusă și a precizat: „De când am venit la guvernare, am pus accentul pe acest pilon al dezvoltării societății, pe Sănătate. Considerăm că o societate dinamică și prosperă poate să existe dacă avem cetățeni sănătoși. Pentru asta, am luat o serie întreagă de măsuri. Am redeschis 24 de spitale și continuăm finanțarea sistemului sanitar din România, atât din punctul de vedere al oferirii de servicii medicale, dar și, atât cât putem, al motivării personalului din sistemul sanitar și nu numai, din asistența socială”.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a arătat care sunt pașii parcurși în această perioada pentru îmbunătățirea condițiilor din unitățile sanitare și a serviciilor medicale: „Cred că ne-am făcut datoria față de sistemul de sănătate din județul Dâmbovița, și vă aduc aminte că, în iunie 2013, am redeschis Spitalul de la Titu ca Centru Multifuncțional în subordinea Spitalului Județean, pe 17 decembrie 2013, am finalizat proiectul de 20 de milioane de euro care era în impas, cu risc mare de neimplementare. Pe banii Consiliului Județean am făcut investiții suplimentare de aproape 1 milion de euro, tot în anul 2013, mă refer la Secția de Diabet,  accesul în curtea spitalului, alte lucrări la refuncționalizarea Unității de Primiri Urgențe și modernizarea zonei care n-a beneficiat de banii europeni”.

Prin mutarea Secției de Boli Infecțioase în noua locație, se realizează o economie lunară de 300 de milioane de lei vechi.

oficialitati spital

 

culuar spital salon spital

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.