//
SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU, CRITICĂ GUVERNUL PENTRU ÎNJUMĂTĂŢIREA TICHETELOR PENTRU PROGRAMUL „ŞCOALĂ DUPĂ ŞCOALĂ” Reviewed by Momizat on . Senatorul Adrian Ţuţuianu, candidatul Pro România pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a criticat într-o recentă conferinţă de presă Guvernul PNL Senatorul Adrian Ţuţuianu, candidatul Pro România pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a criticat într-o recentă conferinţă de presă Guvernul PNL Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU, CRITICĂ GUVERNUL PENTRU ÎNJUMĂTĂŢIREA TICHETELOR PENTRU PROGRAMUL „ŞCOALĂ DUPĂ ŞCOALĂ”

SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU, CRITICĂ GUVERNUL PENTRU ÎNJUMĂTĂŢIREA TICHETELOR PENTRU PROGRAMUL „ŞCOALĂ DUPĂ ŞCOALĂ”

SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU, CRITICĂ GUVERNUL PENTRU ÎNJUMĂTĂŢIREA TICHETELOR PENTRU PROGRAMUL „ŞCOALĂ DUPĂ ŞCOALĂ”

Senatorul Adrian Ţuţuianu, candidatul Pro România pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a criticat într-o recentă conferinţă de presă Guvernul PNL pentru decizia de a înjumătăţi valoarea tichetelor din programul „Şcoală după şcoală”, de la 400, la 200 de lei.

Potrivit senatorului Adrian Țuțuianu legea fusese propusă de vicepremierul Raluca Turcan, votată de PNL, adoptată cu unanimitate de voturi de Senat și ulterior promulgată de președinte, pe vremea când PNL se afla în opoziție.

Adrian Ţuţuianu: „ Guvernul taie la jumătate valoarea tichetelor pentru ,,Școală după școală”. Este un proiect de lege propus cu numai câteva luni înainte de preluarea puterii a PNL-ului în 2019. Proiectul a fost propus de către doamna Turcan, 400 de lei lunar pentru copil, tichete educaționale. A fost trecut tacit prin Camera Deputaților, aprobat în Senat cu unanimitate de voturi. Acum, Guvernul condus de doamna Turcan, în calitate de vicepremier, ne anunță că taie aceste tichete la jumătate. Ca să-l citez pe Tudor Arghezi, una vorbim și alta fumăm. Asta arată că în România nu se face politică profesionist, ci o politică gregară, populistă, nenorocită, prin care se încearcă influențarea opiniei publice fără să-ți propui să și pui în aplicare ce ai făcut când erai în opoziție”, a declarat senatorul Adrian Țuțuianu, candidat Pro România la președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

Material realizat la comanda Pro România Dâmbovița
Cod unic mandatar financiar: 21200010

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.