//
SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU (PRO ROMÂNIA): „AM VOTAT CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” Reviewed by Momizat on . Senatorul Pro România Adrian Ţuţuianu şi-a exercitat dreptul de vot la Liceul Voievodul Mircea din Târgovişte. Prezent, ca de obicei, de dimineaţă, la urne, par Senatorul Pro România Adrian Ţuţuianu şi-a exercitat dreptul de vot la Liceul Voievodul Mircea din Târgovişte. Prezent, ca de obicei, de dimineaţă, la urne, par Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU (PRO ROMÂNIA): „AM VOTAT CU GÂNDUL LA ROMÂNIA”

SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU (PRO ROMÂNIA): „AM VOTAT CU GÂNDUL LA ROMÂNIA”

SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU (PRO ROMÂNIA): „AM VOTAT CU GÂNDUL LA ROMÂNIA”

Senatorul Pro România Adrian Ţuţuianu şi-a exercitat dreptul de vot la Liceul Voievodul Mircea din Târgovişte. Prezent, ca de obicei, de dimineaţă, la urne, parlamentarul a spus:

„Am votat cu gândul la România, cu un gând la cei cinci ani de zile care urmează, şi care vor fi determinanţi pentru evoluţiile pe termen lung. Am votat pentru un preşedinte care îşi asumă rolul de mediator între puterile statului, între stat şi societate, pentru un preşedinte care să cheme la discuţie pe toţi cei din societatea românească şi care să asigure o normalitate a vieţii publice şi o ţară în care să ne simţim, cu toţii, bine. Sunt bucuroe că foarte mulţi români s-au prezentat de la prima oră la vot”, a spus senatorul Adrian Ţuţuianu.

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.