//
SENATORUL PRO ROMÂNIA, ADRIAN ŢUŢUIANU, ANUNŢĂ ÎNCEPEREA STRÂNGERII DE SEMNĂTURI PENTRU CANDIDATURA LUI MIRCEA DIACONU Reviewed by Momizat on . Senatorul PRO România, Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al formaţiunii politice conduse de Victor Ponta a postat pe o reţea socială un mesaj referitor la candida Senatorul PRO România, Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al formaţiunii politice conduse de Victor Ponta a postat pe o reţea socială un mesaj referitor la candida Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » SENATORUL PRO ROMÂNIA, ADRIAN ŢUŢUIANU, ANUNŢĂ ÎNCEPEREA STRÂNGERII DE SEMNĂTURI PENTRU CANDIDATURA LUI MIRCEA DIACONU

SENATORUL PRO ROMÂNIA, ADRIAN ŢUŢUIANU, ANUNŢĂ ÎNCEPEREA STRÂNGERII DE SEMNĂTURI PENTRU CANDIDATURA LUI MIRCEA DIACONU

SENATORUL PRO ROMÂNIA, ADRIAN ŢUŢUIANU, ANUNŢĂ ÎNCEPEREA STRÂNGERII DE SEMNĂTURI PENTRU CANDIDATURA LUI MIRCEA DIACONU

Senatorul PRO România, Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al formaţiunii politice conduse de Victor Ponta a postat pe o reţea socială un mesaj referitor la candidatura lui Mircea Diaconu în pentru alegerile prezidenţiale din acest an şi la susţinerea de care se bucură această candidatură din partea PRO România şi ALDE. Adrian Ţuţuianu a scris: „Pentru că timpul nu așteaptă și pentru că OMUL are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, mă aplec asupra celei mai disputate candidaturi din ultimele zile, pentru Alegerile Prezidențiale din această toamnă.

În primul rând, doresc să întăresc ideea că Alianța Electorală UN OM, constituită din PRO România și ALDE, are rolul de asigurare a suportului organizatoric, tehnic și logistic necesar susținerii campaniei electorale. MIRCEA DIACONU este și va rămâne independent!

Mai multe organizații non-guvernamentale, asociații profesionale, sindicate și voluntari din cadrul campaniei pentru Alegerile Europarlamentare din anul 2014 și-au exprimat hotărârea de a contribui decisiv în această competiție, pentru #CandidatulPoporului, lucru care ne dă încredere că suntem pe drumul cel bun. Carierei de actor, profesor și manager de teatru i se adaugă și experiența unui mandat de senator, între anii 2008 și 2012, ministru al Culturii și europarlamentar din 2014-2019.

 Campania de strângere a semnăturilor de susținere a început și așteptăm să vă alăturați celui mai ambițios proiect din toamna politică 2019!”.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.