//
SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL PALESTINEI LA BUCUREȘTI Reviewed by Momizat on . Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, senatorul Titus Corlățean, a avut o întâlnire cu E.S. Fuad Karim Saliba Kokaly, ambasadorul Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, senatorul Titus Corlățean, a avut o întâlnire cu E.S. Fuad Karim Saliba Kokaly, ambasadorul Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL PALESTINEI LA BUCUREȘTI

SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL PALESTINEI LA BUCUREȘTI

SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL PALESTINEI LA BUCUREȘTI

Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, senatorul Titus Corlățean, a avut o întâlnire cu E.S. Fuad Karim Saliba Kokaly, ambasadorul Palestinei la București, înainte de încheierea mandatului în România a diplomatului palestinian.
În acest context, senatorul Titus Corlățean i-a mulțumit pentru mandatul de succes pe care l-a îndeplinit în România și pentru modul în care a cooperat cu autoritățile române pe perioada misiunii și i-a urat succes în îndeplinirea viitoarelor activități diplomatice.
Cei doi oficiali au trecut în revistă a evoluțiilor politice prezente și a perspectivelor în plan electoral din Palestina, precum și a modului în care structurile europene, inclusiv România pot contribui la relansarea procesului de pace conform principiului „two-state solution”.
În cadrul întrevederii, cei doi demnitari și-au exprimat încrederea în privința menținerii constanței și substanței dialogului politic bilateral și a intensificării cooperării economice între România și Palestina.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.