//
SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL REPUBLICII ARABE EGIPT LA BUCUREȘTI Reviewed by Momizat on . Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, senatorul Titus Corlățean s-a întâlnit astăzi, 19 iulie a.c., cu E.S. Salah Eldin Abdel Sade Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, senatorul Titus Corlățean s-a întâlnit astăzi, 19 iulie a.c., cu E.S. Salah Eldin Abdel Sade Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL REPUBLICII ARABE EGIPT LA BUCUREȘTI

SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL REPUBLICII ARABE EGIPT LA BUCUREȘTI

SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL REPUBLICII ARABE EGIPT LA BUCUREȘTI

Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, senatorul Titus Corlățean s-a întâlnit astăzi, 19 iulie a.c., cu E.S. Salah Eldin Abdel Sadek Ahmed, ambasadorul Republicii Arabe Egipt. A fost o întrevedere de rămas-bun, ambasadorul Republicii Arabe Egipt aflându-se la finalul mandatului său diplomatic în România.
Președintele Comisiei pentru politică externă l-a felicitat pe ambasadorul egiptean pentru mandatul de succes, care a culminat cu vizita în România, în iunie 2019, a E.S. Abdel Fattah El-Sisi, Președintele Republicii Arabe Egipt, precum și pentru contribuția pozitivă pe care a avut-o acesta în dezvoltarea relațiilor bilaterale româno-egiptene și profesionalismul și dedicația manifestate pe parcursul întregului său mandat.

Oficialii au subliniat potențialul important de dezvoltare a relațiilor economice între cele două state. În acest context, senatorul Corlățean a arătat că un rol important în promovarea unei agende ambițioase de relații economice o are Comitetul mixt interguvernamental româno-egiptean pentru cooperare economică, cei doi oficiali subliniindu-și acordul asupra oportunității convocării unei noi reuniuni a acestui Comitet în perioada următoare.
La finalul întrevederii care a avut loc la sediul Senatului României, senatorul Titus Corlățean a urat succes ambasadorului egiptean în următoarea sa misiune diplomatică.
Întâlnirea a avut un caracter de substanță și s-a desfășurat într-o atmosferă amicală, care confirmă soliditatea relațiilor bilaterale dintre cele două state.

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.