//
SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL STATULUI QATAR ÎN ROMÂNIA Reviewed by Momizat on . Senatorul PSD Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică a Senatului României, continuă întrevederile diplomatice, parlamentarul întâlnindu-se recen Senatorul PSD Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică a Senatului României, continuă întrevederile diplomatice, parlamentarul întâlnindu-se recen Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL STATULUI QATAR ÎN ROMÂNIA

SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL STATULUI QATAR ÎN ROMÂNIA

SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORUL STATULUI QATAR ÎN ROMÂNIA

Senatorul PSD Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică a Senatului României, continuă întrevederile diplomatice, parlamentarul întâlnindu-se recent, la sediul Senatului, cu E.S. Abdullah Nasser Abdullah Alhumaidi, ambasadorul Statului Qatar în România, aflat în vizită de rămas-bun, la finalul mandatului său în România.
Senatorul Corlățean l-a felicitat pe ambasadorul Statului Qatar pentru modul în care și-a îndeplinit mandatul în România și i-a urat succes în viitoarele misiuni diplomatice.
De asemenea, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, a salutat și felicitat autoritățile qatareze pentru adoptarea legislației electorale care să permită organizarea, pentru prima oară, în luna octombrie 2021, a alegerilor pentru 2/3 din membrii Consiliului Consultativ (Shura).
În acest context, senatorul Titus Corlățean a subliniat rolul diplomației parlamentare și a exprimat deschiderea și interesul părții române pentru contacte parlamentare între structurile de specialitate ale legislativelor celor două state.
În același timp, a fost menționată necesitatea organizării unei noi sesiuni a Comisiei mixte economice bilaterale, care să faciliteze cooperarea comercială și investițională între România și Statul Qatar.
Ambasadorul Statului Qatar a apreciat modul deosebit  în care a colaborat cu autoritățile române și a mulțumit pentru sprijinul constant oferit de factorii decizionali abilitați din țara noastră pentru derularea la parametri optimi a mandatului său diplomatic la București.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.