//
SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTREVEDERE CU AMBASADORUL REPUBLICII FEDERALE GERMANIA LA BUCUREȘTI Reviewed by Momizat on . Senatorul Titus Corlățean a avut zilele trecute o întrevedere cu E.S. Cord Meier-Klodt, ambasadorul Republicii Federale Germania în România, întâlnirea fiind și Senatorul Titus Corlățean a avut zilele trecute o întrevedere cu E.S. Cord Meier-Klodt, ambasadorul Republicii Federale Germania în România, întâlnirea fiind și Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTREVEDERE CU AMBASADORUL REPUBLICII FEDERALE GERMANIA LA BUCUREȘTI

SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTREVEDERE CU AMBASADORUL REPUBLICII FEDERALE GERMANIA LA BUCUREȘTI

SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN, ÎNTREVEDERE CU AMBASADORUL REPUBLICII FEDERALE GERMANIA LA BUCUREȘTI

Senatorul Titus Corlățean a avut zilele trecute o întrevedere cu E.S. Cord Meier-Klodt, ambasadorul Republicii Federale Germania în România, întâlnirea fiind și una de rămas bun, reprezentantul Republicii Federale aflându-se la finalul mandatului său de ambasador în țara noastră.

Senatorul Titus Corlățean și-a exprimat aprecierea pentru mandatul de succes pe care ambasadorul german l-a avut în România, pentru modul în care au cooperat în beneficiul ambelor țări și pentru promovarea unor proiecte europene și euroatlantice importante.
La rândul său, oficialul german a exprimat aprecierea sa pentru nivelul relațiilor bilaterale politico-diplomatice, economice și în alte domenii de activitate și pentru modul în care a cooperat cu structurile de specialitate din Parlamentul României.
Alături de Titus Corlățean, la discuțiile cu ambasadorul Republicii Federale Germania a participat și deputatul Ben-Oni Ardelean, vicepreședintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali români i-au urat succes ambasadorului Cord Meier-Klodt, la finalul mandatului său din România, în îndeplinirea misiunilor sale diplomatice viitoare.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.