//
„SIMFONII DE TOAMNĂ”, LA TÂRGOVIŞTE Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centru Județean de Cultură Dâmboviţa, vă invită să celebrați toamna, prin intermediul muzicii. La începutu COMUNICAT DE PRESĂ Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centru Județean de Cultură Dâmboviţa, vă invită să celebrați toamna, prin intermediul muzicii. La începutu Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » „SIMFONII DE TOAMNĂ”, LA TÂRGOVIŞTE

„SIMFONII DE TOAMNĂ”, LA TÂRGOVIŞTE

„SIMFONII DE TOAMNĂ”, LA TÂRGOVIŞTE

COMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centru Județean de Cultură Dâmboviţa, vă invită să celebrați toamna, prin intermediul muzicii. La începutul unei noi stagiuni, Orchestra Simfonică „Muntenia”, dirijată de maestrul Daniel Jinga, a pus în scenă spectacolul „Simfonii de toamnă”, care se va desfășura pe data de 30 octombrie, de la ora 18:00, la Muzeul de Istorie din Târgoviște.

Invitați speciali vor fi soprana Irina Baiant și tenorul Liviu Indricău.

Din program vor face parte lucrări simfonice, lied-uri, arii de operetă și musical, tema principală fiind, potrivit maestrului Jinga ”toamna cu tot arsenalul ei de nostalgie și melancolie, stări transmise prin muzica marilor compozitori, fie că vorbim de muzică programatică sau de lucrări care prin energia transmisă, se situeaza in spatiul amurgului și romantismului specific anotimpului.”

Biletele se găsesc la sediul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00.

Preţul unui bilet cu valoare întreagă este de 15 lei, biletul cu valoare redusă costă 10 lei, iar biletele pentru grupuri au preţul de 5 lei. De bilete cu valoare redusă beneficiază elevii, studenţii şi pensionarii.

Compartimentul Comunicare al

Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.