//
SISTEM DE ILUMINAT MODER, ÎN ORAŞUL PUCIOASA Reviewed by Momizat on . Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat un nou contract de finanţare prin POR 2014-2020, împreuna cu directorul ADR SUD MUNTENIA, Liviu Muşat. Este Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat un nou contract de finanţare prin POR 2014-2020, împreuna cu directorul ADR SUD MUNTENIA, Liviu Muşat. Este Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » SISTEM DE ILUMINAT MODER, ÎN ORAŞUL PUCIOASA

SISTEM DE ILUMINAT MODER, ÎN ORAŞUL PUCIOASA

SISTEM DE ILUMINAT MODER, ÎN ORAŞUL PUCIOASA

Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat un nou contract de finanţare prin POR 2014-2020, împreuna cu directorul ADR SUD MUNTENIA, Liviu Muşat. Este vorba despre un proiect care presupune realizarea unui sistem de iluminat eficient în oraşul Pucioasa,, în valoare totală de 8.277.211 lei.

Prin această investiţie va fi modernizat sistemul de iluminat public, pe o lungime de aproape 65 de kilometri, fiind incluse în acest proiect 145 de străzi. Investiţia constă în implementarea unui sistem de telegestiune de tip Smart Lighting, folosirea unor surse de iluminat de tip led (peste 2000) cu element optic reglabil, asigurându-se astfel un nivel precis de lumină la locul si momentul potrivit, fiind redus astfel la jumătate consumul de energie electrică.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.