//
SPECTACOL, CU OCAZIA ZILEI FEMEII Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ   Martie este luna în care sărbătorim femeia, ne arătăm respectul şi recunoştinţa pentru tot ce aduce ea bun şi frumos în vieţile tuturo COMUNICAT DE PRESĂ   Martie este luna în care sărbătorim femeia, ne arătăm respectul şi recunoştinţa pentru tot ce aduce ea bun şi frumos în vieţile tuturo Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » SPECTACOL, CU OCAZIA ZILEI FEMEII

SPECTACOL, CU OCAZIA ZILEI FEMEII

SPECTACOL, CU OCAZIA ZILEI FEMEII

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Martie este luna în care sărbătorim femeia, ne arătăm respectul şi recunoştinţa pentru tot ce aduce ea bun şi frumos în vieţile tuturor, pentru darurile care i-au fost oferite şi pe care ea le oferă la rându-i.

Şi pentru că nu există un mod mai potrivit de a mângâia sufletul unei femei decât cu ajutorul muzicii, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa vă invită şi anul acesta,  miercuri, 7 martie, la Casa Tineretului din Târgovişte (Clubul Studenţilor), începând cu ora 18.00, la un concert extraordinar susţinut de Orchestra Simfonică „Muntenia”.

Alături de aceasta se va afla invitatul special, Cătălin Crişan, a cărui voce a emoţionat generaţii de femei. Să nu uităm că unul dintre cântecele care l-au făcut iubit este „Mama”, atât de potrivit acestui început de primăvară, dedicat femeii. Îndrăgitul interpret va fi însoţit de fiica sa, Daria Crişan, şi avem convingerea că suflul proaspăt adus de duetul celor doi va răspunde exigenţelor tuturor vârstelor.

Biletele se găsesc la sediul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, preţul unuia fiind de 50 lei.

 

Compartimentul Comunicare

al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.