//
SPECTACOLE DE TEATRU ȘI MULTE SURPRIZE, LA MIMESIS FEST Reviewed by Momizat on . În perioada 25-28 iulie, copiii au avut parte de 4 zile de spectacole, ateliere de lucru și de multe alte surprize frumoase în cadrul festivalului de teatru pen În perioada 25-28 iulie, copiii au avut parte de 4 zile de spectacole, ateliere de lucru și de multe alte surprize frumoase în cadrul festivalului de teatru pen Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » SPECTACOLE DE TEATRU ȘI MULTE SURPRIZE, LA MIMESIS FEST

SPECTACOLE DE TEATRU ȘI MULTE SURPRIZE, LA MIMESIS FEST

SPECTACOLE DE TEATRU ȘI MULTE SURPRIZE, LA MIMESIS FEST

În perioada 25-28 iulie, copiii au avut parte de 4 zile de spectacole, ateliere de lucru și de multe alte surprize frumoase în cadrul festivalului de teatru pentru copii „Mimesis Fest”, organizat de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Evenimentul a avut ca scop promovarea și stimularea artei interpretative, fiind, în același timp, o alternativă de petrecere a timpului în aer liber.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a spus: ”Mă bucur că, săptămâna aceasta, am reușit să oferim sutelor de copii, părinți și bunici care au umplut Piața „Mihai Viteazul” din Târgoviște, după-amieze pline de teatru, animație și ateliere de creație. Au fost multe zâmbete, atmosfera a fost una plină de bucurie, iar copiii vor avea numai amintiri plăcute! Anul viitor, o nouă ediție, cel puțin la fel de frumoasă!”, a promis Corneliu Ștefan.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.