//
TÂRG DE TOAMNĂ, LA VOINEŞTI Reviewed by Momizat on . În fiecare an, cu prilejul Sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, în comuna Voineşti, se organizează un târg în care numeroşi producători dar şi meşt În fiecare an, cu prilejul Sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, în comuna Voineşti, se organizează un târg în care numeroşi producători dar şi meşt Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » TÂRG DE TOAMNĂ, LA VOINEŞTI

TÂRG DE TOAMNĂ, LA VOINEŞTI

TÂRG DE TOAMNĂ, LA VOINEŞTI

În fiecare an, cu prilejul Sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, în comuna Voineşti, se organizează un târg în care numeroşi producători dar şi meşteşugari din Dâmboviţa dar şi din alte judeţe vin cu o ofertă bogată de mărfuri. În ciuda ploii care şi-a făcut simţită prezenţa pe tot parcursul zilei, tarabele şi standurile au fost şi anul acesta pline, cumpărătorii care au sfidat ploaia putând găsi în târgul de la Voineşti fructe sau legume, pastramă sau brânză de burdug, obiecte de uz casnic sau îmbrăcăminte.

balci-voinesti-branza

Printre vizitatori, alături de oficialităţile locale, s-au aflat şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, consilieri judeţeni şi numeroşi invitaţi.

targ-voinesti-oficialitati

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.