//
TÂRGOVIŞTE: A ÎNCEPUT CAMPIONATUL NAŢIONAL AL CADEŢILOR Reviewed by Momizat on . Joi, 13 iulie, a început Campionatul Naţional al Cadeţilor (12-14 ani), competiţie care are loc la Bazinul Olimpic din cadrul Complexului Turistic şi de Nataţie Joi, 13 iulie, a început Campionatul Naţional al Cadeţilor (12-14 ani), competiţie care are loc la Bazinul Olimpic din cadrul Complexului Turistic şi de Nataţie Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » TÂRGOVIŞTE: A ÎNCEPUT CAMPIONATUL NAŢIONAL AL CADEŢILOR

TÂRGOVIŞTE: A ÎNCEPUT CAMPIONATUL NAŢIONAL AL CADEŢILOR

TÂRGOVIŞTE: A ÎNCEPUT CAMPIONATUL NAŢIONAL AL CADEŢILOR

Joi, 13 iulie, a început Campionatul Naţional al Cadeţilor (12-14 ani), competiţie care are loc la Bazinul Olimpic din cadrul Complexului Turistic şi de Nataţie de la Târgovişte. În concurs evoluează 444 de înotători – 283 în probele masculine și 161 în probele feminine, de la 68 de cluburi.

Concursul, care se va încheia duminică, 16 iulie, este organizat de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, Primăria Municipiului Târgoviște și Complexul Turistic de Natație.

Accesul spectatorilor este gratuit.

Evenimentul vine la nici o lună de la cea de-a şaptea ediţie a Campionatului Naţional de Inot Masters 25+, organizat la Târgovişte, competiţie în cadrul căreia au fost doborâte 61 de  recorduri naționale – 42 în probele masculine și 19 în cele feminine.

 

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.