//
TÂRGOVIŞTE: BULEVARDUL UNIRII, ” ÎN LUCRU” Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ  Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința locuitorilor că în această săptămână vor continua lucrările de asfaltare pe Bulevardulu COMUNICAT DE PRESĂ  Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința locuitorilor că în această săptămână vor continua lucrările de asfaltare pe Bulevardulu Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » TÂRGOVIŞTE: BULEVARDUL UNIRII, ” ÎN LUCRU”

TÂRGOVIŞTE: BULEVARDUL UNIRII, ” ÎN LUCRU”

TÂRGOVIŞTE: BULEVARDUL UNIRII, ” ÎN LUCRU”

COMUNICAT DE PRESĂ

 Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința locuitorilor că în această săptămână vor continua lucrările de asfaltare pe Bulevardului Unirii (zona Kaufland – Pavcom).

În vederea desfășurării acestei acțiuni în cele mai bune condiții, rugăm persoanele care tranzitează zona, să evite pe cât posibil Bulevardul Unirii și să folosească rute alternative (străzile Moldova, Vasile Voiculescu, Basarabiei, Transilvaniei, Bucovinei).

De asemenea, evitarea parcării autoturismelor pe Bulvardul Unirii va grăbi considerabil finalizarea acestei ultime etape de asfaltare din cadrul proiectului PIDU A.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri. Vă asigurăm, însă că în cel mai scurt timp circulația va reveni la normal, în condiții net superioare celor anterioare.

Biroul de Presă

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.