//
TÂRGOVIŞTE – CONCERT DE COLINDE „ALL STARS CHRISTMAS” Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă   În pragul Sfintelor Sărbători de iarnă, Orchestra Simfonică ,,Muntenia” este gazdă primitoare, pe scena Teatrului ”Tony Bulandra”, pentru n Comunicat de presă   În pragul Sfintelor Sărbători de iarnă, Orchestra Simfonică ,,Muntenia” este gazdă primitoare, pe scena Teatrului ”Tony Bulandra”, pentru n Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » TÂRGOVIŞTE – CONCERT DE COLINDE „ALL STARS CHRISTMAS”

TÂRGOVIŞTE – CONCERT DE COLINDE „ALL STARS CHRISTMAS”

TÂRGOVIŞTE – CONCERT DE COLINDE „ALL STARS CHRISTMAS”

Comunicat de presă

 

În pragul Sfintelor Sărbători de iarnă, Orchestra Simfonică ,,Muntenia” este gazdă primitoare, pe scena Teatrului ”Tony Bulandra”, pentru nume mari ale muzicii româneşti. Vin să ne colinde Paula Seling, Vlad Miriţă, Claudia Pavel (Cream), Daniel Lazăr, Ana Cebotari, Tatiana Caisîn, Daniela Cârstea, Andreea Ilie, Ana Maria Hângu, Andreea Novac şi Corul de Cameră Accoustic.

Concertul de colinde, devenit o tradiţie în peisajul cultural dâmboviţean, va fi organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură, în data de 21 decembrie 2016, de la ora 18.00.

Vă invităm să ne bucurăm împreună de un eveniment muzical de înaltă ţinută, care va aduce bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă în sufletele nostre, printr-o interpretare de excepţie a unor colinde româneşti tradiţionale şi internaţionale.

Biletele se găsesc la sediul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi la casa de bilete a Teatrului Tony Bulandra. Preţul unui bilet este de 15 lei, iar pentru elevi şi pensionari este de 10 lei.

Compartimentul Comunicare

al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.