//
TÂRGOVIŞTE: DISPENSARUL TBC, MODERNIZAT Reviewed by Momizat on . Președintele Consiliului Județean Dâmbovița - Adrian Țuțuianu și managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște - Claudiu Dumitrescu au inaugurat recent Di Președintele Consiliului Județean Dâmbovița - Adrian Țuțuianu și managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște - Claudiu Dumitrescu au inaugurat recent Di Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » TÂRGOVIŞTE: DISPENSARUL TBC, MODERNIZAT

TÂRGOVIŞTE: DISPENSARUL TBC, MODERNIZAT

TÂRGOVIŞTE: DISPENSARUL TBC, MODERNIZAT
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu și managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște – Claudiu Dumitrescu au inaugurat recent Dispensarul TBC de la Dealu Mare, care supus unor lucrări ample de reparații capitale și modernizare. Valoarea investiției se ridică la un total de 1.985.000 lei, fonduri venite, în mare parte, de la Ministerul Sănătății, la care se adaugă bani din bugetul CJD și al Spitalului Județean.
S-au executat lucrări de consolidare a structurii de rezistență, schimbare a în totalitate a instalațiilor electrice și sanitare, amenajare a grupurilor sanitare standard și pentru persoanele cu handicap, înlocuire a instalației de încălzire centrală, schimbare a acoperișului, anvelopare. A fost montată o stație de epurare și un generator de curent electric, au fost create circuite medicale prin recompartimentarea spațiilor, a fost amenajat un spațiu farmaceutic, a fost construită o scară de acces interior pentru farmacie și centrul de transfuzii sanguine.
Cu prilejul inaugurării, Adrian Țuțuianu a declarat: „Este o mare bucurie pentru mine că finalizăm astăzi un obiectiv de investiții care, la începutul anului, părea de nerealizat. Vă spun că au fost necesare aproape 6 luni de stat pe la ușile Ministerului Sănătății pentru a primi finanțarea necesară și mă bucur că am reușit acest lucru”.
La inaugurare au mai participat primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan, vicepreședinții CJD și viceprimarii municipiului, consilieri județeni și locali, medici și personal medical din Spitalul Județean.
poza-interior-dispensar

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.