//
TÂRGOVIŞTE: FLORI ŞI LUMÂNĂRI ÎN MEMORIA CELOR CARE AU MURIT ÎN INCENDIUL DIN CLUBUL „COLECTIV” Reviewed by Momizat on . Sute de târgovişteni au venit, în semn de solidaritate, în această seară, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, unde au depus flori şi au aprins lumânări în mem Sute de târgovişteni au venit, în semn de solidaritate, în această seară, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, unde au depus flori şi au aprins lumânări în mem Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » TÂRGOVIŞTE: FLORI ŞI LUMÂNĂRI ÎN MEMORIA CELOR CARE AU MURIT ÎN INCENDIUL DIN CLUBUL „COLECTIV”

TÂRGOVIŞTE: FLORI ŞI LUMÂNĂRI ÎN MEMORIA CELOR CARE AU MURIT ÎN INCENDIUL DIN CLUBUL „COLECTIV”

TÂRGOVIŞTE: FLORI ŞI LUMÂNĂRI ÎN MEMORIA CELOR CARE AU MURIT ÎN INCENDIUL DIN CLUBUL „COLECTIV”

Sute de târgovişteni au venit, în semn de solidaritate, în această seară, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, unde au depus flori şi au aprins lumânări în memoria celor care au murit vineri, în incendiul din Clubul „Colectiv” din Bucureşti. Cu toţii s-au rugat pentru sufletele celor care au pierit în acea noapte, pentru alinarea familiilor acestora, dar şi pentru sănătatea celor răniţi.

Printre cei care au dorit să aprindă o lumânare s-au aflat şi componentele echipelor de baschet şi volei ale CSM Târgoviştei şi Gabriel Boriga, fostul primar al municipiului Târgovişte.

În Piaţa Tricolorului, a fost prezent şi Cristian Stan, primar interimar al municipiului, alături de viceprimarul Cosmin Bozieru.

DSC_6690jucatoare lumanariJUCATOAREboriga lumanaricristi stantargovistenilumanari prima pagina

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.