//
TÂRGOVIŞTE – ÎN PERIOADA 22-28 IULIE, VA AVEA LOC CEA DE-A PATRA EDIŢIE A FESTIVALULUI DE TEATRU PENTRU COPII „MIMESIS FEST” Reviewed by Momizat on . În cadrul celei de-a patra ediţii a Festivalului „Mimesis Fest”, care se va desfăşura în perioada 22-28 iulie, vor avea loc spectacole de teatru susţinute de tr În cadrul celei de-a patra ediţii a Festivalului „Mimesis Fest”, care se va desfăşura în perioada 22-28 iulie, vor avea loc spectacole de teatru susţinute de tr Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » TÂRGOVIŞTE – ÎN PERIOADA 22-28 IULIE, VA AVEA LOC CEA DE-A PATRA EDIŢIE A FESTIVALULUI DE TEATRU PENTRU COPII „MIMESIS FEST”

TÂRGOVIŞTE – ÎN PERIOADA 22-28 IULIE, VA AVEA LOC CEA DE-A PATRA EDIŢIE A FESTIVALULUI DE TEATRU PENTRU COPII „MIMESIS FEST”

TÂRGOVIŞTE – ÎN PERIOADA 22-28 IULIE, VA AVEA LOC CEA DE-A PATRA EDIŢIE A FESTIVALULUI DE TEATRU PENTRU COPII „MIMESIS FEST”

În cadrul celei de-a patra ediţii a Festivalului „Mimesis Fest”, care se va desfăşura în perioada 22-28 iulie, vor avea loc spectacole de teatru susţinute de trupe formate din actori profesionişti, dar şi spectacole susţinute de copii şi tineri absolvenţi ai clasei de teatru de la Şcoala de Arte „Octav Enigărescu” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Aceştia vor da viaţă unor personaje îndrăgite care îi vor transpune pe spectatori, indiferent de vârstă, în lumea poveştilor.

Vor fi puse în scenă spectacole pline de farmec, amintind aici Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici, Hainele cele noi ale împăratului, Vrăjitorul din Oz, Prâslea cel voinic şi merele de aur, Pinocchio şi Amintiri din copilărie.

Actori profesionişti vor susţine workshop-uri adresate tinerilor, grupate generic sub denumirea “Teatru social de improvizaţie”. De asemenea, vor avea loc ateliere de creaţie unde copiii vor putea să confecţioneze măşti şi figurine din baloane, precum şi ateliere de pictură pe faţă. Vor fi realizate şi panouri cu siluete ale unor personaje din poveşti, la care participanţii la festival vor avea ocazia să-şi facă fotografii, intrând în pielea personajelor.

Participanţii la festival vor avea parte şi de un moment special: prezentarea unui spectacol de ventrilocie oferit de renumita artistă Crina Zvobodă, singurul artist ventriloc din România recunoscut la nivel mondial.

Astfel, timp de
7 zile, iubitorii teatrului sunt aşteptaţi să petreacă momente frumoase alături de actori şi personajele întruchipate de aceştia.

Locul de desfăşurare va fi platoul din faţa teatrului „Odiseu” din Târgoviște (zona Centrului Vechi), teatru partener al evenimentului.

Festivalul de teatru pentru copii „Mimesis Fest”, organizat de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, are ca scop promovarea şi stimularea artei interpretative şi este totodată o alternativă de petrecere a vacanţei în aer liber.

Accesul la
festival este gratuit.

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.