//
TÂRGOVIȘTE, PATRU ZILE DE SĂRBĂTOARE. PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR CARE DEBUTEAZĂ ÎN 8 SEPTEMBRIE Reviewed by Momizat on . În fiecare an, în preajma marii sărbători creștine Nașterea Maicii Domnului, Târgoviștea, fostă reședință domnească, se înveșmântează în haine de sărbătoare. Și În fiecare an, în preajma marii sărbători creștine Nașterea Maicii Domnului, Târgoviștea, fostă reședință domnească, se înveșmântează în haine de sărbătoare. Și Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » TÂRGOVIȘTE, PATRU ZILE DE SĂRBĂTOARE. PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR CARE DEBUTEAZĂ ÎN 8 SEPTEMBRIE

TÂRGOVIȘTE, PATRU ZILE DE SĂRBĂTOARE. PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR CARE DEBUTEAZĂ ÎN 8 SEPTEMBRIE

TÂRGOVIȘTE, PATRU ZILE DE SĂRBĂTOARE. PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR CARE DEBUTEAZĂ ÎN 8 SEPTEMBRIE

În fiecare an, în preajma marii sărbători creștine Nașterea Maicii Domnului, Târgoviștea, fostă reședință domnească, se înveșmântează în haine de sărbătoare.

Și ediția din acest an a manifestărilor dedicate Zilelor Cetății Târgoviște, organizată de Primăria Municipiului Târgoviște, alături de Teatrul ”Tony Bulandra”, are un program pentru toate vârstele și pentru toate gusturile, oferindu-le târgoviștenilor și oaspeților posibilitatea de a lua parte la activitățile culturale, sportive, festive și religioase, care vor fi completate de spectacole extraordinare în care vor evolua artiști de excepție.

Așadar, în perioada 8-11 septembrie, vor avea loc competiții sportive, spectacole pentru copii, planetariu mobil, expoziții, activități festive și religioase, târguri meșteșugărești, spectacole de muzică pentru toate gusturile, salon editorial și târg de carte, foc de artificii, evenimente care cu siguranță vor fi pe placul târgoviștenilor și nu numai.

Iată programul:

În acest an vor urca pe scena „Zilelor Cetății” TROOPER, 5GANG, IRINA RIMES, LOVEBITE. Și pentru că anul acesta tenorul târgoviștean Vlad Miriță împlinește 20 de ani de activitate va sărbătorii alături de târgovișteni și invitați speciali în cadrul unui concert aniversar.

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.