//
TÂRGOVIŞTE: PROIECT PENTRU CARTIERUL PRISEACA Reviewed by Momizat on . Primăria municipiului Târgovişte a semnat contractul de finanţare pentru proeictul Eu sper - Dezvoltarea integrată a comunităţii marginalizate Romlux. Proiectul Primăria municipiului Târgovişte a semnat contractul de finanţare pentru proeictul Eu sper - Dezvoltarea integrată a comunităţii marginalizate Romlux. Proiectul Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » TÂRGOVIŞTE: PROIECT PENTRU CARTIERUL PRISEACA

TÂRGOVIŞTE: PROIECT PENTRU CARTIERUL PRISEACA

TÂRGOVIŞTE: PROIECT PENTRU CARTIERUL PRISEACA

Primăria municipiului Târgovişte a semnat contractul de finanţare pentru proeictul Eu sper – Dezvoltarea integrată a comunităţii marginalizate Romlux. Proiectul se derulează prin Programul Operaţional Capital Uman şi are o valoare de 17.218.266,53 lei, finanţare nerambursabilă – 98,18% din valoarea eligibilă aprobată. Perioada de implementare este de 36 de luni.

Componentele proiectului sunt:

– creşterea accesului şi participării la educaţie, sprijinul pentru accesul şi/sau menţinerea pe piaţa muncii, susţinerea antreprenoriatului, sprijinirea dezvoltării/furnizării de servicii socio – medicale, a îmbunătăţirii condiţiilor de locuit, campanii de informare şi consţientizare.

Cristian Stam, primarul municipiului Târgovişte, a precizat:

”Este un prim proiect major care se adresează comunităţii marginalizate din cartierul Romlux şi un prim proiect care va contribui, într-un mod foarte clar, la reducerea marginalizării de care vorbim (…) Nu este singurul pe această zonă. Mai avem şi proiectul pe GAL, deja strategia a fost aprobată. Acel proiect are o valoare mai mare – aproximativ 7 milioane de euro, şi vizează de asemenea intervenţii în zonele marginalizate, dar acolo discutăm şi de construirea unei creşe, reabilitarea unei grădiniţe, centru de bătrâni, bloc de locuinţe sociale şi aşa mai departe.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.