//
TÂRGUL DE TOAMNĂ DE LA SLOBOZIA MOARĂ NUMĂRĂ PESTE 70 DE EDIȚII Reviewed by Momizat on . Târgul de Tomană de la Slobozia Moară, care are loc în preajma Sărbătorii Sfintei Parascheva, numără mai bine de 70 de ediții, vechimea sa făcând ca acest momen Târgul de Tomană de la Slobozia Moară, care are loc în preajma Sărbătorii Sfintei Parascheva, numără mai bine de 70 de ediții, vechimea sa făcând ca acest momen Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » TÂRGUL DE TOAMNĂ DE LA SLOBOZIA MOARĂ NUMĂRĂ PESTE 70 DE EDIȚII

TÂRGUL DE TOAMNĂ DE LA SLOBOZIA MOARĂ NUMĂRĂ PESTE 70 DE EDIȚII

TÂRGUL DE TOAMNĂ DE LA SLOBOZIA MOARĂ NUMĂRĂ PESTE 70 DE EDIȚII

Târgul de Tomană de la Slobozia Moară, care are loc în preajma Sărbătorii Sfintei Parascheva, numără mai bine de 70 de ediții, vechimea sa făcând ca acest moment să fie considerat deja o frumoasă tradiție. Peste 700 de comercianți din județ, dar și din întraga țară, au venit și anul acesta cu o ofertă bogată pentru cumpărători, aducând fie fructe sau legume pentru cămări, fie unelte sau obiecte necesare într-o gospădărie, fie articole de îmbrăcăminte pentru toate gusturile sau buzunarele. Nu lipsesc grătarele încinse care își ademenesc clienții cu tradiționalii mici.

Târgul de Toamnă a fost vizitat și de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, deputatul Ionuț Săvoiu, primari și de alți membri ai PSD, aceștia urându-le organizatorilor să ducă tradiția mai departe.

Ultima zi a ediției din acest a târgului de toamnă de la Slobozia Moară este 14 octombrie.interior text savoiu tutuianu

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.