//
TÂRGURI DE TOAMNĂ, DE SFÂNTUL DUMITRU Reviewed by Momizat on . În fiecare an, de sărbătoarea Sfântului Dumitru, la Fieni se organizează un târg de toamnă, obicei despre care nici bătrânii din zonă nu ştiu să spună de când d În fiecare an, de sărbătoarea Sfântului Dumitru, la Fieni se organizează un târg de toamnă, obicei despre care nici bătrânii din zonă nu ştiu să spună de când d Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » TÂRGURI DE TOAMNĂ, DE SFÂNTUL DUMITRU

TÂRGURI DE TOAMNĂ, DE SFÂNTUL DUMITRU

TÂRGURI DE TOAMNĂ, DE SFÂNTUL DUMITRU

În fiecare an, de sărbătoarea Sfântului Dumitru, la Fieni se organizează un târg de toamnă, obicei despre care nici bătrânii din zonă nu ştiu să spună de când datează. În ciuda ploii insistente şi a frigului pătrunzător, şi anul acesta, localnici, dar şi oameni veniţi din alte părţi au vizitat târgul şi au făcut cumpărături, oferta fiind şi de această dată una destul de bogată. Sfidând vremea urâtă, negustorii au rămas, după obicei, trei zile în târg şi i-au îndemnat pe clienţi cu brânza de burduf sau pastramă, fructe şi legume de sezon, obiecte de uz casnic sau îmbrăcăminte.

branza oale tuciuri

De altfel, cu ocazia acestei sărbători se organizează târguri de toamnă şi în alte localităţi din judeţ, amintind aici comunele Băleni, Vişineşti şi Conţeşti.

Şi anul acesta, Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a mers în localităţile în care se organizează astfel de târguri, fiind însoţit de oficialităţi locale şi judeţene, dar şi de parlamentari.

parlamentari parlamentari-1

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.