//
TÂRGURI TRADIȚIONALE DE SFÂNTUL DUMITRU Reviewed by Momizat on . Deși, anul acesta, Sfântul Dumitru a adus și primii fulgi de nea din acest sezon rece, la "pachet" cu temperaturi scăzute, târgurile tradiționale, organizate în Deși, anul acesta, Sfântul Dumitru a adus și primii fulgi de nea din acest sezon rece, la "pachet" cu temperaturi scăzute, târgurile tradiționale, organizate în Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » TÂRGURI TRADIȚIONALE DE SFÂNTUL DUMITRU

TÂRGURI TRADIȚIONALE DE SFÂNTUL DUMITRU

TÂRGURI TRADIȚIONALE DE SFÂNTUL DUMITRU

Deși, anul acesta, Sfântul Dumitru a adus și primii fulgi de nea din acest sezon rece, la „pachet” cu temperaturi scăzute, târgurile tradiționale, organizate în preajma acestei sărbători, s-au bucurat de prezența multor vizitatori. Îmbrăcați gros și gata să îndure câteva ore de frig pătrunzător, locuitorii din zona Fieni au mers la târgul tradițional, atât de vechi, încât primele sale ediții aproape că se pierd în negura vremurilor. Și anul acesta, marfa a fost pe alese, fie că vorbim de produse alimentare, de îmbrăcăminte sau de obiecte folositoare într-o gospodărie. La mare căutare au fost și de data aceasta pastrama și brânza de burduf, dar și legumele tocmai bune de preparat ori de pus la păstrare pentru iarna care dă semne că nu-i deloc departe. Târgul tradițional de la Fieni este nu numai locul de unde se pot face cumpărături pentru iarnă, ci și un bun prilej pentru locuitorii din zonă și nu numai, de a se întâlni cu cei dragi pentru a petrece împreună câteva momente plăcute. Iar dincolo de toate, este o frumoasă tradiție de care se leagă multe și frumoase amintiri.

Târgul a fost vizitat și de Adrian Țuțuianu, acesta schimbând câteva cuvinte cu comercianți și cumpărători, urânndu-le spor în toate.

Președintele Consiliului Județean a vizitat apoi și târgurile de Sfântul Dumitru de la Vișinești și Conțești, care au adunat și anul acesta vizitatori dornici să vadă cu ce ofertă vin comercianții.

DSC01785 DSC01791 DSC01796 DSC01801

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.