//
TEATRUL „TONY BULANDRA” DIN TÂRGOVIŞTE, ÎN CAMPANIA „ARTIŞTII PENTRU ARTIŞTI”, CU SPECTACOLUL „SOSESC DESEARĂ” Reviewed by Momizat on .   COMUNICAT DE PRESĂ Teatrul Tony Bulandra face parte din Campania Națională „Artiștii pentru Artiști”   Spectacolul Sosesc deseară, producție a Teatrului   COMUNICAT DE PRESĂ Teatrul Tony Bulandra face parte din Campania Națională „Artiștii pentru Artiști”   Spectacolul Sosesc deseară, producție a Teatrului Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » TEATRUL „TONY BULANDRA” DIN TÂRGOVIŞTE, ÎN CAMPANIA „ARTIŞTII PENTRU ARTIŞTI”, CU SPECTACOLUL „SOSESC DESEARĂ”

TEATRUL „TONY BULANDRA” DIN TÂRGOVIŞTE, ÎN CAMPANIA „ARTIŞTII PENTRU ARTIŞTI”, CU SPECTACOLUL „SOSESC DESEARĂ”

TEATRUL „TONY BULANDRA” DIN TÂRGOVIŞTE, ÎN CAMPANIA „ARTIŞTII PENTRU ARTIŞTI”, CU SPECTACOLUL „SOSESC DESEARĂ”

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Teatrul Tony Bulandra face parte din Campania Națională „Artiștii pentru Artiști”

 

Spectacolul Sosesc deseară, producție a Teatrului Tony Bulandra, se joacă pe data de 27 martie 2018 în cadrul Campaniei Naționale ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI, eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 17-a ediție, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se pot vira în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală. Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

Teatre din toată țara au răspuns afirmativ Campaniei inițiate și organizate de UNITER, iar Teatrul Tony Bulandra nu a rămas mai prejos, de-a lungul timpului fiind implicat în diverse campanii de responsabilitate socială.

Sosesc deseară este o comedie caldă și sentimentală, în care varietatea tipologică se împletește firesc cu intriga și replicile amuzante și pline de vitalitate. Tudor Mușatescu, autor de epigrame, schițe și romane, se dedică, la maturitate, trup și suflet teatrului, în calitate de dramaturg, traducător, director de scenă, conducător și proprietar de teatru. Criticii l-au considerat un fidel continuator, în perioada interbelică, al comediei caragialiene de moravuri, prin tipologie, situații și dialoguri spirituale. În spectacolul Teatrului Tony Bulandra incandescența feminină și slăbiciunea masculină se ciocnesc și dau naștere unei explozii de sentimentalism și autoironie.

Artiștii știu mereu să se privească autoironic, dar nu trebuie să uităm că, lucrând cu un material atât de prețios și de maleabil precum sentimentele, ei sunt totodată mult mai expuși mediului exterior agresiv. Le putem fi alături, arătând că ne pasă… Sosiți deseară la teatru și dumneavoastră, da?!

 

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.