//
TEREN DE SPORT NOU, LA HULUBEȘTI Reviewed by Momizat on . La Hulubești, un teren de sport multifuncțional, este gata, de astăzi, pentru practicarea activităților sportive atât de către copiii și tinerii din instituţiil La Hulubești, un teren de sport multifuncțional, este gata, de astăzi, pentru practicarea activităților sportive atât de către copiii și tinerii din instituţiil Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » TEREN DE SPORT NOU, LA HULUBEȘTI

TEREN DE SPORT NOU, LA HULUBEȘTI

TEREN DE SPORT NOU, LA HULUBEȘTI

La Hulubești, un teren de sport multifuncțional, este gata, de astăzi, pentru practicarea activităților sportive atât de către copiii și tinerii din instituţiile şcolare din comună, cât și de întreaga comunitate. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat, alături de reprezentanții autorităților locale din comuna Hulubești și din comunele învecinate, la inaugurarea noului teren de sport și i-a îndemnat deopotrivă pe copiii şi tinerii prezenți la eveniment să fie activi şi să facă mai mult sport, cu atât mai mult cu cât noua bază sportivă oferă condiții pentru practicarea unui sport de calitate.

Construit prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, Subprogramul „Construcția / amenjarea / reabilitarea / modernizarea / dotarea bazelor sportive, a terenurilor de sport și a sălilor de sport”, terenul de sport din comuna Hulubești este o investiție în valoare de 499.488,28 lei, din care valoarea finanțării Consiliului Județean Dâmbovița este de 215.016,02 lei, iar suma de 284.472,26 lei – contribuția financiară a Consiliului Local Hulubești.

În lungime de 40 m și lățime de 30 m, terenul este acoperit cu gazon artificial multisport și împrejmuit de un gard din plasă bordurată, înalt de 6 m.

Construcția terenului de sport a fost realizată în vara acestui an.

În cadrul evenimentului, președintele CJD, Corneliu Ștefan, l-a felicitat pe primarul comunei Hulubești, Ion Cursureanu, pentru finalizarea cu succes a investiției și a subliniat importanța Programului Județean de Dezvoltare Locală pentru realizarea de proiecte cu impact local : „Mă bucur să văd că un alt proiect derulat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, program pe care l-am lansat în anul 2020 în premieră în România, a fost finalizat. Prin PJDL, administrația județeană susține 50% din valoarea totală a unui proiect inițiat de o administrație locală. Așa cum am promis dâmbovițenilor, voi face tot posibilul pentru ca toate localitățile județului nostru să se dezvolte unitar. PJDL este cel mai ambițios program județean de dezvoltare locală, pe care îl îndeplinim în cadrul parteneriatului dintre Consiliul Județean Dâmbovița și unitățile administrativ-teritoriale. Îl felicit pe domnul primar și pe toți cei care s-au implicat în derularea acestei investiții. Sper ca, de astăzi, cât mai mulți copii și tineri să vină aici să practice activități sportive.”

La inaugurare, au fost prezenți și vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, administratorul public, Cristian Avanu, deputatul Carmen Holban, reprezentanții autorităților locale din comuna Hulubești și din comune învecinate, copii și tineri din localitate, dar și părinții acestora, numeroși alți localnici.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.