//
TÂRGUL ANUAL DE LA TITU A ÎMPLINIT 182 DE ANI Reviewed by Momizat on . A devenit deja o tradiție ca locuitorii orașului Titu și cei de prin alte zone să-și expună mărfurile sau doar să viziteze târgul anual, organizat în această pe A devenit deja o tradiție ca locuitorii orașului Titu și cei de prin alte zone să-și expună mărfurile sau doar să viziteze târgul anual, organizat în această pe Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » TÂRGUL ANUAL DE LA TITU A ÎMPLINIT 182 DE ANI

TÂRGUL ANUAL DE LA TITU A ÎMPLINIT 182 DE ANI

DSC00455

A devenit deja o tradiție ca locuitorii orașului Titu și cei de prin alte zone să-și expună mărfurile sau doar să viziteze târgul anual, organizat în această perioadă de Primăria și Consiliul Local Titu, în localitatea amintită. Și anul acesta, evenimentul organizat în perioada 12-15 septembrie a adunat un număr important de comercianți care au adus produse pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele, fie că vorbim aici de legumele numai bune de transformat în conserve pentru iarnă sau de obiectele de uz casnic realizate de meșteșugari, ori de articolele de îmbrăcăminte, aflate și acestea, într-o gamă variată. Atmosfera a fost una de sărbătoare, vizitatorii putând să guste din micii care au sfârâit pe grătare sau din pastrama cu miros îmbietor, dar și să-și aprovizioneze cămările pentru iarnă.

Târgul a fost vizitat și de numeroase oficialități locale și județene și de parlamentari de Dâmbovița.

Așa cum precizează primarul orașului Titu, Traian Niculae, târgul de aici se poate lăuda cu o vârstă impresionantă, evenimentul fiind organizat încă din anul 1832. Vechimea acestui eveniment care are o vârstă venerabilă, cât și importanța lui sunt argumente pentru ca târgul să fie organizat și în anii următori.

About The Author

Number of Entries : 1

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.