//
TINERII DIN UNPR TÂRGOVIŞTE – ACŢIUNE DE INFORMARE ŞI ECOLOGIZARE Reviewed by Momizat on . Tinerii din organizaţia UNPR Târgovişte au demarat o acţiune de informare şi ecologizare în municipiu, fiind aleasă, pentru început, zona Laminorului. Într-o in Tinerii din organizaţia UNPR Târgovişte au demarat o acţiune de informare şi ecologizare în municipiu, fiind aleasă, pentru început, zona Laminorului. Într-o in Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » TINERII DIN UNPR TÂRGOVIŞTE – ACŢIUNE DE INFORMARE ŞI ECOLOGIZARE

TINERII DIN UNPR TÂRGOVIŞTE – ACŢIUNE DE INFORMARE ŞI ECOLOGIZARE

TINERII DIN UNPR TÂRGOVIŞTE – ACŢIUNE DE INFORMARE ŞI ECOLOGIZARE

Tinerii din organizaţia UNPR Târgovişte au demarat o acţiune de informare şi ecologizare în municipiu, fiind aleasă, pentru început, zona Laminorului.
Într-o informare de presă, reprezentanţii organizaţiei au precizat:
Am mers din ușă în ușă și am informat oamenii despre ceea ce înseamnă pericolul pe care il reprezintă deșeurile din jurul nostru
iar ulterior ne-am apucat de curățenia propriu-zisă. Am strâns deșeurile în mod selectiv, am vopsit bănci si leagăne si totodata am văruit pomii.
Am fost plăcut surprinși de reacția locatarilor ce ne-au sărit in ajutor fapt ce ne-a determinat să luăm hotărârea de a continua acţiunea de informare și ecologizare în fiecare zonă a municipiului.
Așteptăm toţi târgoviștenii alături de noi pentru că ne dorim sa păstram mediul cat mai curat si mai sănătos pentru noi si familiile noastre.

eco unpr 2 eco unpr 1

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.