//
TOAMNA CULTURALĂ CONTINUĂ LA PUCIOASA CU SPECTACOLE ÎN PREMIERĂ Reviewed by Momizat on . Ziua de 24 septembrie vine cu două premiere la care sunt așteptați copiii și adulții. La orele 9:30 și 10:45, toți copiii sunt așteptați la un spectacol inedit, Ziua de 24 septembrie vine cu două premiere la care sunt așteptați copiii și adulții. La orele 9:30 și 10:45, toți copiii sunt așteptați la un spectacol inedit, Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » TOAMNA CULTURALĂ CONTINUĂ LA PUCIOASA CU SPECTACOLE ÎN PREMIERĂ

TOAMNA CULTURALĂ CONTINUĂ LA PUCIOASA CU SPECTACOLE ÎN PREMIERĂ

TOAMNA CULTURALĂ CONTINUĂ LA PUCIOASA CU SPECTACOLE ÎN PREMIERĂ

Ziua de 24 septembrie vine cu două premiere la care sunt așteptați copiii și adulții.

La orele 9:30 și 10:45, toți copiii sunt așteptați la un spectacol inedit, „Arca pleacă la ora 8:00”. Se spune că „undeva în lume, într-o țară în care este numai zăpadă și gheață, trei pinguini privesc gheața, plictisindu-se. Iar atunci, un porumbel, mesager al lui Noe, îi anunță potopul și îi informează că pe arcă sunt doar două locuri disponibile.” Iar de aici… vă lăsăm să presupuneți, să creați imagini în minte și, dacă sunteți suficient de curioși, să veniți la spectacol!

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar pentru rezervări și mai multe informații, puteți suna la numerele de telefon: 0245 760 688 / 0734 747 344.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.