//
„TURUL” ROMÂNIEI, ÎN CÂTEVA MINUTE Reviewed by Momizat on . Cei curioși să vadă sau, după caz, să revadă locuri interesante din România și săcunoască sau să recunoască personalități din diferite epoci și locuri, au avut Cei curioși să vadă sau, după caz, să revadă locuri interesante din România și săcunoască sau să recunoască personalități din diferite epoci și locuri, au avut Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » „TURUL” ROMÂNIEI, ÎN CÂTEVA MINUTE

„TURUL” ROMÂNIEI, ÎN CÂTEVA MINUTE

„TURUL” ROMÂNIEI, ÎN CÂTEVA MINUTE

expozitie itineranta interior 1

expozitie poarta sarutuluijudet expozitie

Cei curioși să vadă sau, după caz, să revadă locuri interesante din România și săcunoască sau să recunoască personalități din diferite epoci și locuri, au avut în ultimele trei zile această ocazie. Iar periplul nu presupunea deplasări obositoare ori costisitoare, ci o simplă vizită în Piața Tricolorului din Târgoviște, Aici, în perioada 17-19 octombrie, a fost deschisă expoziția itinerantă „România, grădina Europei. Descoperă comorile României”, organizată de Consiliul Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Asociația „Cele mai frumoase sate din România” (ASFR). Prin acest eveniment s-a dorit prezentarea personalităților, locurilor, obiectivelor culturale și tradițiilor cu care ne mândrim. Și reperele din județul Dâmbovița sunt reprezentate grafic, „standul” nostru fiind vizitat și de oficialități.

La deschiderea expoziției, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a spus: „Inițiativa ASFR este binevenită, iar în calitate de partener în acest proiect, Consiliul Județean Dâmbovița sprijină acest demers și anume expoziția la care participăm astăzi, organizată pe parcursul a 3 zile, expoziție cu o grafică concepută special, astfel încât, vizitatorii să poată afla principalele valori, obiective turistice și culturale importante pentru fiecare județ.Mă bucur că și Județul Dâmbovița se poate mândri cu un bogat patrimoniu cultural și natural. Înzestrat cu unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale din România, județul nostru este locul unde tradițiile și obiceiurile străvechi sunt păstrate cu sfințenie”.

 

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.