//
UN DEŢINUT DE LA PENITENCIARUL GĂEŞTI A EVADAT DE LA UN PUNCT DE LUCRU DIN BĂLENI Reviewed by Momizat on . Astăzi, în jurul orei 14.45, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi de către reprezentanţii Penitenciarului Găeşti Astăzi, în jurul orei 14.45, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi de către reprezentanţii Penitenciarului Găeşti Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » UN DEŢINUT DE LA PENITENCIARUL GĂEŞTI A EVADAT DE LA UN PUNCT DE LUCRU DIN BĂLENI

UN DEŢINUT DE LA PENITENCIARUL GĂEŞTI A EVADAT DE LA UN PUNCT DE LUCRU DIN BĂLENI

UN DEŢINUT DE LA PENITENCIARUL GĂEŞTI  A EVADAT DE LA UN PUNCT DE LUCRU DIN BĂLENI

Astăzi, în jurul orei 14.45, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi de către reprezentanţii Penitenciarului Găeşti că în jurul orei 13.40, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din judeţul Prahova, care executa o pedeapsă privativă de libertate, în regim deschis, pentru o perioadă de un an, pentru furt, a plecat de la o societate comercială din comuna Băleni unde lucra şi nu s-a întors la unitatea de penitenciar. Deţinutul este căutat de poliţişti.

Semnalmente: 1,70 înălţime, constituţie atletică, păr negru drept, frunte lată. Poartă barbă. Astăzi era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă, peste care avea o  bluză neagră. În picioare purta pantofi sport, de culoare neagră.

Persoanele  care deţin informaţii utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.