//
VICEPREMIERUL LIVIU DRAGNEA, DIN NOU ÎN DÂMBOVIȚA Reviewed by Momizat on . Vicepremierul Liviu Dragnea s-a aflat de două ori în decurs de o lună în județul Dâmbovița. Dacă la începutul lunii septembrie, reprezentantul Guvernului a înmâ Vicepremierul Liviu Dragnea s-a aflat de două ori în decurs de o lună în județul Dâmbovița. Dacă la începutul lunii septembrie, reprezentantul Guvernului a înmâ Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » VICEPREMIERUL LIVIU DRAGNEA, DIN NOU ÎN DÂMBOVIȚA

VICEPREMIERUL LIVIU DRAGNEA, DIN NOU ÎN DÂMBOVIȚA

VICEPREMIERUL LIVIU DRAGNEA, DIN NOU ÎN DÂMBOVIȚA

POZA POTLOGI

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a aflat de două ori în decurs de o lună în județul Dâmbovița. Dacă la începutul lunii septembrie, reprezentantul Guvernului a înmânat primarilor cheile celor 12 microbuze școlare repartizate unor unități de învățământ din județ, acum vicepremierul a vizitat, împreună cu importanți reprezentanți ai administrației județene și locale, șantierul deschis la Palatul Potlogi și a participat la inaugurarea Centrului Multifuncțional pentru Persoane cu Handicap, din Târgoviște.

La Potlogi, vicepremierul a discutat cu reprezentantii celor care lucrează la reabilitarea și restaurarea Palatului brâncovenesc, proces complex realizat în cadrul unui proiect derulat prin Programul Operațional Regional (POR). Referindu-ne la sume, trebuie să spunem că valoarea totală a proiectului este de 40.795.151,20 lei, inclusiv TVA, din care 26.161.408,57 lei reprezintă finanțare nerambursabilă din FEDR, 4.001.156,60 lei finanțare din bugetul național și 615.562,55 lei – contribuția CJD.

Liviu Dragnea a apreciat importanța lucrărilor menite să redea palatului strălucirea de odinioară, dar, mai cu seamă, valoarea acestui obiectiv istoric care poate deveni și unul dintre cele mai importante obiective turistice din țară.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.