//
VICTOR PONTA S-A LANSAT, DE ZIUA LUI, ÎN CURSA ELECTORALĂ Reviewed by Momizat on .   Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, s-a lansat în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni, în cadrul unui miting organizat pe Arena Națională,   Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, s-a lansat în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni, în cadrul unui miting organizat pe Arena Națională, Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » VICTOR PONTA S-A LANSAT, DE ZIUA LUI, ÎN CURSA ELECTORALĂ

VICTOR PONTA S-A LANSAT, DE ZIUA LUI, ÎN CURSA ELECTORALĂ

VICTOR PONTA S-A LANSAT, DE ZIUA LUI, ÎN CURSA ELECTORALĂ

poza lansare vp

 

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, s-a lansat în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni, în cadrul unui miting organizat pe Arena Națională, la care au participat aproximativ 70.000 de membri și simpatizanți ai celor trei formațiuni politice. Evenimentul a avut loc chiar în ziua în care Vitor Ponta a împlinit 42 de ani. Prin participarea numeroasă  și stilul grandios al lansării, PSD a dorit să transmită un semnal de forță, atât pentru militanții proprii, cât mai ales pentru adversarii politici. Și asta chiar din locul în care, în urmă cu doi ani, se lansau, în prezența a 60.000 de persoane, candidații USL pentru Parlamentul României. Și Dâmbovița a trimis la evenimentul lansării în cursa pentru președinție a lui Victor Ponta o delegație importantă, condusă de Adrian Țuțuianu, delegație din care au făcut parte parlamentari, aleși locali și județeni, dar și simpli membri de partid.

Și dacă în urmă cu doi ani, la mitingul fostei USL, participanții erau chemați la lupta politică pe ritmurile furtunoase ale piesei „Thunderstruck”, a celor de la AC/DC, acum, militanții au fost primiți pe acordurile mult mai romanticei piese „Noi simțim la fel”, o melodie cu un mesaj de dragoste, transpus în viața politică. Vom vedea dacă nu cumva și vorba potrivit căreia „iubirea trece prin stomac” va fi adaptată realității politice.

Victor Ponta și-a centrat discursul pe tema unificării românilor, obiectiv pe care îl vede necesar în contextul unei perioade pe care o consideră a fi marcată de tensiuni și dezbinare.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.