//
VIRGIL GURAN, PREŞEDINTELE PNL DÂMBOVIŢA, DEZMINTE INFORMAŢIA POTRIVIT CĂREIA AR FI ORGANIZAT O PETRECERE DE ZIUA SA: „MI-AM PETRECUT SEARA ACASĂ, ÎN SÂNUL FAMILIEI” Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă Condamn ferm minciunile și acuzațiile aduse la adresa mea de către un obscur site care își arogă pe nedrept titlul de publicație online, adău Comunicat de presă Condamn ferm minciunile și acuzațiile aduse la adresa mea de către un obscur site care își arogă pe nedrept titlul de publicație online, adău Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » VIRGIL GURAN, PREŞEDINTELE PNL DÂMBOVIŢA, DEZMINTE INFORMAŢIA POTRIVIT CĂREIA AR FI ORGANIZAT O PETRECERE DE ZIUA SA: „MI-AM PETRECUT SEARA ACASĂ, ÎN SÂNUL FAMILIEI”

VIRGIL GURAN, PREŞEDINTELE PNL DÂMBOVIŢA, DEZMINTE INFORMAŢIA POTRIVIT CĂREIA AR FI ORGANIZAT O PETRECERE DE ZIUA SA: „MI-AM PETRECUT SEARA ACASĂ, ÎN SÂNUL FAMILIEI”

VIRGIL GURAN, PREŞEDINTELE PNL DÂMBOVIŢA, DEZMINTE INFORMAŢIA POTRIVIT CĂREIA AR FI ORGANIZAT O PETRECERE DE ZIUA SA: „MI-AM PETRECUT SEARA ACASĂ, ÎN SÂNUL FAMILIEI”

Comunicat de presă

Condamn ferm minciunile și acuzațiile aduse la adresa mea de către un obscur site care își arogă pe nedrept titlul de publicație online, adăugându-și și indicativul de “Comisarul”, prin care mi se arogă organizarea unei petreceri  aniversare „monstruoase,” cu peste 30 de persoane. Sunt dezamăgit de propagarea atât de rapidă în mediul online a unor știri false, care nu au nicio legătură cu realitatea. Clasica verificare a unei informații din trei surse se pare că a rămas apanajul istoriei.

Ieri, după ședintele de la Guvern, mi-am petrecut seara acasă, în sânul familiei. Acest lucru poate fi dovedit de înregistrările de pe camerele de supraveghere din cadrul complexului în care locuiesc.

Tot respectul meu pentru adevărata presă, pentru “presa curată”, care informează în mod obiectiv, îmi pare rău să constat că există indivizi care uzurpează calitatea de jurnalist și,  pentru câțiva lei, sunt în stare de absolut orice despre oricine pentru a denigra la ordinul celui în slujba căruia se află.

Prin prisma meseriei pe care am îmbrățișat-o, aceea de cadru militar, sunt un om care respectă legea, disciplina și regulamentele!

Eu am toate dovezile că mi-am petrecut seara în tihnă, acasă!

În afară de minciuni, ei ce dovezi au?

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1690

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.