//
VIŞINA: ŞCOALĂ MODERNĂ ŞI BAZĂ SPORTIVĂ, OBIECTIVE REALIZATE CU FONDURI EUROPENE Reviewed by Momizat on . În comuna Vișina au fost inaugurate două obiective de investiții realizate prin fonduri europene. Este vorba despre Şcoala cu clasele 0-IV, care a fost reabilit În comuna Vișina au fost inaugurate două obiective de investiții realizate prin fonduri europene. Este vorba despre Şcoala cu clasele 0-IV, care a fost reabilit Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » VIŞINA: ŞCOALĂ MODERNĂ ŞI BAZĂ SPORTIVĂ, OBIECTIVE REALIZATE CU FONDURI EUROPENE

VIŞINA: ŞCOALĂ MODERNĂ ŞI BAZĂ SPORTIVĂ, OBIECTIVE REALIZATE CU FONDURI EUROPENE

VIŞINA: ŞCOALĂ MODERNĂ ŞI BAZĂ SPORTIVĂ, OBIECTIVE REALIZATE CU FONDURI EUROPENE

În comuna Vișina au fost inaugurate două obiective de investiții realizate prin fonduri europene. Este vorba despre Şcoala cu clasele 0-IV, care a fost reabilitată şi modernizată, şi despre un teren de sport cu un corp de clădire pentru vestiare. Cele două proiecte s-au derulat prin Grupul de Acțiune Locală „Răscăeți – Vișina – Șelaru”, valoarea acestora fiind de 734.000 lei pentru școală și 432.000 lei pentru teren și vestiare.

Alături de primarul comunei Vișina, Ilie Sergiu, la eveniment au participat la inaugurarea celor două obiective Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, prefectul Ioan Marinescu, inspectorul școlar general al IȘJ Dâmbovița – Ion Sorin, inspectorul școlar general adjunct – Gabriela Istrate, consilieri județeni și locali, elevi și cadre didactice.

Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa: ”Faptul că astăzi inaugurăm o școală, un teren de sport și că putem să spunem că am realizat 15 km de asfalt în numai doi ani arată că am răspuns solicitărilor dumneavoastră din anul 2012. Sunt investiții de peste 120 de miliarde lei vechi și dacă vreți să facem o comparație, din taxe și impozite strângem 4-5 miliarde lei pe an”.

BAZA SPORTIVA VISINA

About The Author

Number of Entries : 1690

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.