//
VLAD OPREA, CANDIDAT PSD PENTRU PRIMĂRIA TITU: „INTRU ÎN ACEASTĂ COMPETIŢIE CU TOATĂ FORŢA” Reviewed by Momizat on . Recent desemnat candidat pentru Primăria Titu, Vlad Oprea s-a arătat încrezător că va câştiga competiţia electorală: „Cred că este cea mai onorantă poziţie pent Recent desemnat candidat pentru Primăria Titu, Vlad Oprea s-a arătat încrezător că va câştiga competiţia electorală: „Cred că este cea mai onorantă poziţie pent Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » VLAD OPREA, CANDIDAT PSD PENTRU PRIMĂRIA TITU: „INTRU ÎN ACEASTĂ COMPETIŢIE CU TOATĂ FORŢA”

VLAD OPREA, CANDIDAT PSD PENTRU PRIMĂRIA TITU: „INTRU ÎN ACEASTĂ COMPETIŢIE CU TOATĂ FORŢA”

VLAD OPREA, CANDIDAT PSD PENTRU PRIMĂRIA TITU: „INTRU ÎN ACEASTĂ COMPETIŢIE CU TOATĂ FORŢA”

Recent desemnat candidat pentru Primăria Titu, Vlad Oprea s-a arătat încrezător că va câştiga competiţia electorală: „Cred că este cea mai onorantă poziţie pentru un om să fie ales local, oamenii să-şi pună încrederea în el şi să poată conduce o comunitate. Intru în această competiţie cu toată forţa, sunt sprijinit de organizaţia Partidului Social Democrat. Mi-am propus să merg şi să discut cu fiecare familie din oraşul Titu, să aflu doleanţele comunităţii şi să le transpun în oferta mea electorală”.

De altfel, Vlad Oprea a prezentat deja, într-o conferinţă de presă a Organizaţiei PSD Titu, câteva dintre proiectele pe care le vede puse în practică dacă va câştiga alegerile din iunie. Dorind să asigure o legătură directă a cetăţenului cu primăria, candidatul PSD propune sistemul Civic Alert, care le oferă posibilitatea locuitorilor oraşului Titu semnaleze, cu ajutorul unui telefon mobil, diferite aspecte legate de localitate, iar sesizările să ajungă imediat la primărie.

Vlad Oprea a precizat: „Civic Alert este un sistem în care orice cetăţean care are un smartphone poate poza o problemă din oraş (…) iar toate aceste informaţii vor fi transmise către o platformă creată de primărie, urmând ca în fiecare dimineaţă noi să colectăm aceste date şi să le dăm spre rezolvare, pentru a acţiona în timp util. Nu e greu de implementat, a făcut-o, deja, Timişoara”.

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.