//
ZI DE SĂRBĂTOARE LA BEZDEAD Reviewed by Momizat on . Şi anul acesta, fiii comunei Bezdead s-au adunat, cu mic, cu mare, să-şi sărbătorească localitatea, în ziua Sfântului Ilie. Gospodarii şi-au întâmpinat oaspeţii Şi anul acesta, fiii comunei Bezdead s-au adunat, cu mic, cu mare, să-şi sărbătorească localitatea, în ziua Sfântului Ilie. Gospodarii şi-au întâmpinat oaspeţii Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » ZI DE SĂRBĂTOARE LA BEZDEAD

ZI DE SĂRBĂTOARE LA BEZDEAD

ZI DE SĂRBĂTOARE LA BEZDEAD

Şi anul acesta, fiii comunei Bezdead s-au adunat, cu mic, cu mare, să-şi sărbătorească localitatea, în ziua Sfântului Ilie. Gospodarii şi-au întâmpinat oaspeţii şi s-au bucurat împreună de acest moment. Manifestările dedicate comunei Bezdead au început cu premierea cuplurilor care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie, moment care a continuat cu cea de-a şaptea ediţie a evenimentului „Nunta de aur”.

După un program artistic oferit de artişti şi elevi ai şcolii din localitate, primarul comunei Bezdead, Teodora Anghelescu a marcat deschidea oficială a „Zilei localităţii”.

Edilul a spus: „Bezdead este o comunitate de oameni harnici şi gospodari, care au învăţat de la străbunii lor că omenia, munca şi respectul faţă de sine şi ceilalţi sunt calităţile unui om adevărat. Ca învăţător, am dorit să le imprim copiilor dragostea pentru localitate şi dorinţa de a se întoarce, cândva, la ei în sat. Ca primar, încerc să finalizeze proiectele legate de infrastructură, să dezvoltăm potenţialul turistic. De aceea am accesat toate programele pentru proiecte pe fonduri europene, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi Programul Operaţional Regional”.

Alături de locuitorii comunei, s-au aflat reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa, dar şi lideri politici, printre cei care au ţinut să le ureze gospodarilor de aici să aibă un an bun fiind şi preşedintele PNL, Ludovic Orban.

După deschiderea oficială, a urmat un spectacol oferit artişti îndrăgiţi. Un alt moment aşteptat a fost focul de artificii care a încheiat cea de-a XXII-a ediţie a manifestărilor, organizată de Primăria şi Consiliul Local Bezdead.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.