//
DE ZIUA COPILULUI, SPECTACOLE ȘI MULTE SURPRIZE FRUMOASE, LA PUCIOASA Reviewed by Momizat on . Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită cum se cuvine la Pucioasa, printr-o serie de manifestări organizate de Primăria Orașului, împreună cu Centrul Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită cum se cuvine la Pucioasa, printr-o serie de manifestări organizate de Primăria Orașului, împreună cu Centrul Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » DE ZIUA COPILULUI, SPECTACOLE ȘI MULTE SURPRIZE FRUMOASE, LA PUCIOASA

DE ZIUA COPILULUI, SPECTACOLE ȘI MULTE SURPRIZE FRUMOASE, LA PUCIOASA

DE ZIUA COPILULUI, SPECTACOLE ȘI MULTE SURPRIZE FRUMOASE, LA PUCIOASA

Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită cum se cuvine la Pucioasa, printr-o serie de manifestări organizate de Primăria Orașului, împreună cu Centrul Cultural European.

Iată programul:

LUNI, 31 MAI, ORA 11:00 – Primăria Pucioasa :
„Primar pentru o zi” – copiii vor putea vizita biroul domnului primar și vor putea transmite gândurile și ideile lor pentru Pucioasa – Oraș al viitorului! Aceștia vor putea sta pe scaunul primarului și vor purta eșarfa tricoloră.

LUNI, 31 MAI, ORA 16:00 – Scena din Parcul Central:
Spectacol pentru copii – „Scufița Roșie”

MARȚI, 1 IUNIE, ORA 11:00 – Scena din Parcul Central:
Planeta Copilăriei – Teatrul Junior; Ceata lui Zâmbilici; Clubul Victorioșilor: teatru, animație muzicală, întâlnire cu personaje îndrăgite, desen gigant
Invitații zilei: Adelina și Iustin (concurenți la emisiunea „Românii au talent”)

Deci… cu mic, cu mare, vă așteptăm la Pucioasa! Distracția e garantată de Ziua Copilului! Faceți o bucurie copiilor voștri sau copiilor din voi!

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.