//
ZIUA INTERNAŢIONALĂ DE CONŞTIENTIZARE A AUTISMULUI, MARCATĂ ŞI LA TÂRGOVIŞTE Reviewed by Momizat on . Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului (World Autism Awareness Day) este marcată anual la nivel mondial la 2 aprilie, cu scopul de a dinamiza efortu Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului (World Autism Awareness Day) este marcată anual la nivel mondial la 2 aprilie, cu scopul de a dinamiza efortu Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » ZIUA INTERNAŢIONALĂ DE CONŞTIENTIZARE A AUTISMULUI, MARCATĂ ŞI LA TÂRGOVIŞTE

ZIUA INTERNAŢIONALĂ DE CONŞTIENTIZARE A AUTISMULUI, MARCATĂ ŞI LA TÂRGOVIŞTE

ZIUA INTERNAŢIONALĂ DE CONŞTIENTIZARE A AUTISMULUI, MARCATĂ ŞI LA TÂRGOVIŞTE

Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului (World Autism Awareness Day) este marcată anual la nivel mondial la 2 aprilie, cu scopul de a dinamiza eforturile mondiale de promovare a unei mai bune înțelegeri a autismului și de a crește nivelul de informare a publicului larg privind nevoile speciale ale persoanelor cu autism și ale familiilor acestora.

În cadrul campaniei internaționale ”Light It Up Blue”, aproximativ 10.000 de clădiri din întreaga lume sunt iluminate, în fiecare an, în albastru, purtând mesajul persoanelor cu autism. Clădirea Primăriei Municipiului Târgoviște va fi iluminată în albastru în seara zilei de 2 aprilie pentru marcarea acestei zile.

Luni, 2 aprilie, între orele 13:00 – 14:00, Centrul de zi pentru copii cu autism si sindrom Down ,,Sfânta Maria” și Centrul de zi pentru copii cu dizabilități, din cadrul Direcției de Asistență Socială Târgoviște vor marca  Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului în Piața Tricolorului din Târgovişte, prin eliberarea baloanelor albastre și printr-o expoziție cu vânzare în scop caritabil de obiecte handmade.

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște oferă, începând din luna martie 2015, prin Centrul de zi pentru copii cu autism și sindrom Down Sfânta Maria, servicii sociale și psihologice (de terapie), unui număr de 50 copii cu tulburări din spectrul autist și sindrom Down din municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița.

Primarul municipiului Târgoviște

Daniel Cristian Stan

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.